tirsdag 1. september 2015

Gustavsberg nautic servantbatteri

Nautic sin berøringsfrie servantkran passer like bra i et hjem som på et . Servantbatteri Nautic med løfteventil. Miljømerket e- TAP, energi- og vannspareteknologi, som sparer penger og skåner miljøet, . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Med Nautic hjelper du miljøet uten å minske komforten. Har keramisk tetning og er utstyrt med energi- og vannspareteknikk.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Bestill enkelt og raskt i vår nettbutikk. Gustavsberg - Nautic servantbatteri med støpt, svingbar tut 150. For montering på Nautic møbler.


Med avstengning for oppvaskmaskin. Et innovativt og unikt blandebatteri som gjør kjøkkenet enda mer spesielt. Hjelper miljøet men sparer ikke på komfort. Kjøkkenkran med høy rund tut og avstenging for oppvaskmaskin. Med justerbar vann- og energibesparingsteknologi.


Nå også energiklassifisert. Smart kjøkkenbatteri med innebygget energisparefunksjon som kan justeres, ved behov. Gulvstående toalett med skjult S-lås og åpen spylekant for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg