tirsdag 8. september 2015

Traktor huggeri

Vrak KJØPES for Demontering. Brukte traktor deler og Vrak,. Valtra 7turbo Hugges , se lenger nede. Finn ditt traktor merke, se hva vi har å by på! Hei, er det noen som hvet om flere traktorhuggeri ?

Mener att enkelte brukte deler er like gode som og kjøpe nye. Skulle hatt tipputtak til min jd . Flere resultater fra gardsdrift. ALT ER SOLGT UNTATT GIRKASSE TIL HJULSTREKK OG FRAMMAKSEL 02. Med over år i bransjen, og lang erfaring med Ford og New Holland traktor og tresker. Har vi til enhver tid et stort delelager av brukte deler.


Selskapet driver demontering av traktorer og annet utstyr i Lom Kommune.

Søk etter brukte deler fra personbil, lastebil, mc og andre kjøretøy. Ser du etter brukte traktordeler? Mascus er salgsplassen for brukte traktordeler.


Her kan du selge dine brukte traktordekk, traktorhjul og felger. Vi köper in traktorer och entreprenadmaskiner för demontering och säljer de begagnade reservdelarna till verkstäder, entreprenadföretag och lantbrukare i . Noen som veit om huggeri for traktor ? Liste over alle Traktorer på Agriaffaires. ELS forhandlerne tilbyr også brugte traktorer fra alle produsenter. Når du er på utkikk etter nye eller brugte høyytelsestraktorer, traktorer med kraftig motor, . Denne traktoren står på tomt og vil være gradvis demontert i forhold til bildet.


Se dato når den kom inn på tomten. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Lena Maskin AS: Traktor , maskiner og redskap. Vi har flere verksteder og et stort utvalg av deler.


Nettdating med norske kontaktannonser helt gratis. Lag kontaktannonse og chat med single jenter og gutter - finn en date i dag!

Trøndelag Bildeler Verdal tar et tungt grep i vrakbransjen og utvider mottaket til å omfatte traktorer og anleggsmaskiner fra hele landet. Jærmuseet sine samlingar har fokus på landbruk og industri i regionen, men inneheld også fly, krigshistorie og daglegliv. Denne gruppa er for alt anna en møbler, interiør, klær og sko.


Filtercolor=brunFiltercolor. Bufret Produktet er blitt lagt i handlevognen. Hei er det noen som vet om traktor huggeri i Norge og Sverige ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg