mandag 21. september 2015

Slipeplate bosch

Starlock AVZ G- slipeplaten gir komfortabel rekylfri sliping i hjørner. Den unike utformingen har fleksible hjørner og optimalisert avstiver på platen, som hindrer . Slipesåle AVI med microborrelås som gjør det enkelt og raskt å skifte slipepapir. Den har et festesystem med borrelås og velur, . Velg butikk for å se priser og lagerstatus.


Sjekk priser på bosch slipeplate.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp bosch slipeplate billig i nettbutikkene. Sålen har et lag med høykvalitetskarbid med korning for høy . Optimalt verktøy for større prosjekter. Den robuste størrelsen gjør at det blir enkelt å få godt grep og jevn, fin styring. Dessuten kan den deltaformede fremste delen av slipeplaten dreies.


Det er viktig at slipeplaten på PWR 1er jevn slik at resultatet fra . Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som . Med en ekstra, firkantet slipeplate oppnår du effektiv sliping også på større overflater.

Med en kraftig 2W motor er den også voksen for større oppgaver uten problemer. De to medfølgende slipeplatene gjør denne maskinen til både en multi– og . Med 150mm renovering skive fra Carls. Har selvklebende teip på baksiden. Raskt og enkelt bytte av . Standardutførelse for sliping med støvavsug.


Bæreplate i plast for å unngå skader eller merker på arbeidsstykket. Trekantform, hullet utførelse . Bosch Delta AVI mm slipeplate. Ergonomisk konstruksjon med . SLIPEPLATE BORRELÅS BOSCH FLAT, STK, 0. Borfarge: Svart med slipt fase.


Leverandør, BOSCH ROBERT AS. Slipeplate med borrelåsfeste passer til maskiner med Starlock innfesting, Starlock Max innfesting og. Eksentersliperen er en slipemaskin med en rund slipeplate som sliper med et.


Selges med ekstra slipeplate og et total slipepapir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg