torsdag 10. september 2015

Støpejernsrør dimensjon

Støpejernsrør Duktilt ZMU. Installasjons- veiledning. Montering av rørene og formdeler skal . Duktile støpejernsrør , K-i henhold til NS-EN 545. Det kan legges samme dimensjon som det gamle røret, eller ved .

Ledningens innvendige dimensjon : mm Ledningens laveste punkt, kote: Lengde på ledningsstrekning: m. Kote ved prøvepunkt: Forgreninger. Mindre dimensjoner (6mm). Begrensa strekkfast styrke ved dei største dimensjonane.


Mekaniske egenskaper - støpejernsrør og deler. Bruk Jetkupling på gamle støpejernsrør. Legg avløpet fra sikkerhetsventil med en dimensjon større enn innløpet.

Rørgate: kombinasjon av duktil støpejernsrør og polyetylen rør. Dimensjon : 5og 6mm. Nye strekkfaste combiflenser for duktile støpejernsrør i DN 2og 300.


På samme måten som de mindre dimensjonene , er designtrykket 29 . Transportnettet består av flere km med rør av forskjellige dimensjoner. Sprekk i soil støpejernsrør kjøkken avløp. TS sier ikke noe om hva slags dimensjon røret har, men er det så gammelt og kun til kjøkken i 1. Det greieste ville være å bruke en overgang fra støpejernsrør til plast. I denne er det et hull som passer til en eller annen dimensjon plastrør. Den mekaniske styrken til duktile støpejernsrør er langt bedre enn for rør av.


Hole kommune skal fornye eksist. Borgeng - Steinsåsen - total lengde ca. Type rør er duktile støpejernsrør , dimensjon.


Ved bruk av støpejernsrør reduseres behovet for kostbar og komplisert. MA systemet motstår trykk opp mot bar, avhengig av dimensjon , ved at man .

Kravspesifikasjon for duktile støpejernsrør. Minste dimensjon for drensledning i slike kummer er DN150.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg