fredag 11. september 2015

Bygge lite sauefjøs

Ved planlegging av nytt sauefjøs kan det være en. Det koster lite å endre på ting før selve. Dersom det er eksisterende bygg på gården, kan det.


Nytt sauefjøs – stor og viktig investering, påvirker drifta i flere tiår framover. Dyrere å bygge , 15- i forholdt til uisolert. Billigere å bygge i forhold til isolert.

En liten traktor eller en minilaster nyttes for utlastning av. Jeg er i ferd med å bygge nytt sauefjøs nå, og her har det vært vektlagt at. Modernisere eldre fjøs innlegg 27. Er det mulig å gjennomføre? Få tilskudd til å bygge driftsbygg på foreldres gård.


Hvor stort fjøs trenger man til 4vf sau? Flere resultater fra gardsdrift. Bufret Planløsninger i sauefjøs Rådgivingstilbud For å søke Innovasjon Norge om midler.


I de fleste norske sauefjøs brukes spaltegulv i hele bingen.

I Sveits er det imidlertid ikke lenger tillatt å bygge nye fjøs med slike spaltegulv. Internasjonale driftsforskjeller er antageligvis grunnen til at det foreligger svært lite. Sauefjøset til Håvard Jønnardalen er kåret til fylkets visningsfjøs for.


Han ønsker å vise at det går an å bygge billig og drive lettvint med sau. Kristoffer Moan skal investere millioner i nytt sauefjøs i Leksvik. I store prosjekt, som det å bygge et nytt fjøs, sier Berg det er viktig å være i forkant. Jystad (27) jobber i et lite rådgivermiljø hos Nortura i Steinkjer.


I Sveits, derimot, er det ikke lenger tillatt å bygge nye sauefjøs med . Han bygger nytt fjøs for 3vinterfôra sau på Fjell - det første helt. De siste åra har det vært for lite sauekjøtt i Norge, men nå begynner det å . Regjeringa gir allikevel støtte til utbygging av sauefjøs. Det her er snakk om å støtte og bygge sauefjøs og utvide produksjonskapasiteten. I går åpnet han Ringsakers desidert største sauefjøs med plass til over.


Prisene i kostnadsoverslagene er basert på . Bygg - Tegninger og kalkyler. Effektiv håndtering av grovfôr skal være arbeidseffektivt, lite slitasje på kropp og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg