tirsdag 15. september 2015

Nano polering

BILPLEIE Naoteknologiske bilpleieprodukter hever kvaliteten på polering enormt mye. Siste ledd i utviklingen . Tåler støt og grundig vask etter polering og demper små riper. TEKST OG FOTO: ATLE KNUTSEN For noen år siden fant Nano -produktene veien. Den tradisjonelle metoden med rens og rubbing, polering og voksing er én . Har noen her erfaring med nano produkter til polering ?

Nano polish, microplast og helse, grunn til bekymring innlegg 27. Polering med TC Nano innlegg 26. Holdbarhet nanopolish innlegg 9. Flere resultater fra baatplassen.


Bufret Gelcoat polering - Nano Extract. Rengjør, polerer og forsegler gelcoatoverflater. Gir ekstremt høy glans og en hard overflate som er lett å holde ren. Nanoteknologi utprøvet gjennom flere år.


Produktet renser, polerer og beskytter.

Gelcoat Nanopolish gir grundig rengjøring, polering og langtidsbeskyttelse i én arbeidsoperasjon. Det er åpenbart at nano er et godt salgsord. Et slikt ord som klistres på et eller annet produkt for at det skal høres kult og fancy ut. God sikt med nano -polish.


Kan et vidundermiddel virkelig virke akkurat slik reklamen hevder? Det mener NRK, som har testet Nanopolish . Statoil Konnerud viser deg hvordan du polerer bilen helt uten strev og mye jobb. Nanobehandle en overflate er langt enklere . Gpoleringsmiddel til vindu. Rask og aggressiv nano polering. Fjerner raskt og effektivt forurensinger som vanlige vindusrens ikke klarer å fjerne.


Hva slags polish skal vi bruke? Hvordan får jeg blankest mulig båt ? Er carnubavoks et vidundermiddel? Går in på djupet och ger en extremt hållbar glans.


Nano Polish med det senaste inom nano tekniken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg