onsdag 16. september 2015

Bosch eksentersliper pex 300 ae

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Designet og ergonometrien. Dette gjør det mulig å arbeide uten avbrud . Ny generasjon kompaktverktøy - Universal! Optimalt verktøy for større prosjekter. Den robuste størrelsen gjør at det blir enkelt å få godt grep og jevn, fin styring.


For sliping på aller høyeste nivå. Den kompakte konstruksjonen bidrar til optimal håndtering av arbeidet. Borrelåssystem for raskt og enkelt skifte av slipepapir. Alle er eksenterslipere med 1mm diameter på slipepapiret.


Enkel opptrekking av slipepapir. En eksentersliper henter det beste fra to verdener. Nye eksenterslipere med mindre vibrasjon. Eksentersliperen er genial, fordi den kan slipe nesten alle materialer uten å. Brukt kun en gang til å slipe en furu trapp. Kompakt og godt balansert.


En kompakt maskin med god balanse, kan brukes med . PEX 3AE Sander pdf manual download. Hvor effektivt det vil være på en eksentersliper med mm. Se beste pris på Bosch PEX 4AE. Kjøp Bosch slipemaskin PEX 4AE fra Bosch hos RiktigVerktøy.


Med en eksentersliper som Bosch slipemaskin PEX 400AE har du et verktøy som effektivt. Shop with confidence on eBay!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg