torsdag 24. september 2015

Glasslist gummi

Norsk produsent av tekniske gummikomponenter. Vi produserer det du trenger av gummi ! Alle H-vinduer leveres i dag med glasslister i skummet PVC som standard for enklere vedlikehold. Kvalitetsvarer med lang holdbarhet, produsert i Tyskland: Kompakte gummi profillister for innsetting av vindu i plate.


Myke tetningslister av skumgummi eller . Vi har også en bunnglasslist i samme materiale.

Alle har en integrert gummi - tetningslist mot glasset. Stort utvalg og rask levering. Glasslist smal: x 1mm. Kjøp nye glasslister på seasea.


Rygg International AS som er en norsk produsent av teknisk gummi. Har du ny glasslist , må du kappe den litt lenger enn det kan synest nødvendig. Flere resultater fra baatplassen.


Bufret Lignende Varegrupper: - Teknisk Gummi.

Jeg har også en bunnglasslist i samme materiale. Vi lagerfører vedlikeholdsfrie glasslister som er produsert i skummet PVC. Listene er hvit og alle har en integrert gummi tetningslist mot glasset. Bestill karosseri hos Swedol - Fornøyde kunder med gode tilbud hver måned. Ei selvklebende glassinnsettingslist av syntetisk gummi festes på anleggslista og glasslista.


Dørene har i basisutførelse integrerte tilslutninger og innvendige glasslister. Stabil glasslist Rett pakning EPDM- gummi Plass til sluttstykke og . Selvklebende tetningslist som tetter alle sprekker opp fra 1-mm. Beskytter mot kulde, varme, trekk, støv, støy og fukt, og er dessuten energibesparende. Leveres med fargetilpassede Torxskruer T10.


Pakningene er laget av EPDM- gummi og finnes i flere utførelser. Primocel glasslistsystem kan anvendes på alle vanlige vindustyper. Mangler: gummi Gummireparasjon - Biltema.


Bufret Tetningsmiddel og lim som gir en gjennomskinnelig, permanent, fleksibel og vanntett reparasjon og tetning. For gummistøvler, gummibåter m. GLASS LIST Z PROFIL OG MM. Olymerer, gummi - pigment asbestfiber asfalt, asbestfib.

Til a begynne med ble ogsa de forseglede ruter innsatt med linoljekitt, men dette viste seg raskt ikke a.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg