torsdag 24. september 2015

Dab adapter elkjøp

Vær klar for overgangen til DAB-radio med DAB adapter og DAB radio. Sender lydsignaler til bilradioen via en FM-frekvens. Kommer med radiotuner med forhåndsinstallerte radiostasjoner. Pure Highway Dab - adaptere for bilmontering.


Enkel og rimelig DAB-løsning for bilen din. Highway 6DAB biladapter gjør underholdning i bilen enklere enn noen gang før.

Du kan nyte DAB digitalradio og Bluetooth musikkstrømming med Spotify fra . Minste motstands vei til DAB i den gamle bilen. Elektrokjempen ELKJØP har valgt SAHAGA AS som leverandør. Vinneren trekkes mandag 20. Er du litt teknisk kyndig, kan du også koble en DAB - adapter beregnet for bruk i bil , til den gamle FM-radioen.


Strøm til denne hentes enten fra et USB-batteri, . Tomme DAB -hyller og ventelister på radio og adapter. Stian Elveli som er kundebehandler hos Elkjøp.

Vi har DAB - adapter til stereoanlegg, som bare krever at man har en . Anbefalt av TVHjelper Deg. Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB - adapter være den letteste og billigste løsningen dersom du ønsker å høre på DAB-radio. Kontakt vårt kundesenter på. Problemet er bare at den tradisjonelle FM-antenna ikke kan ta . Vi har hatt en tredobling i salget av DAB - adaptere og DAB-radioer første. Når du skal ha DAB i kjøretøyet er det svært viktig å sørge for en god.


Radionette og Sandstrøm er de mest etterspurte merkene hos Elkjøp. Bruk gammelradioen med adapter. Andelen som har kjøpt dab - adapter til bil har også doblet seg i perioden,.


Elkjøp Stormarked Drammen AS fra , Buskerud. I vår Elkjøpbutikk finner du et stort utvalg av DAB - adaptere til bilen. Adapterkabel for tilkobling av f. Dette kan du fint montere på plass selv, om det så kanskje krever litt tid og . FM-nettet perfekt for oss, smiler varehusjef Bjørn Helge Jensen på Elkjøps Megastore i på Ki Tromsø. Et adapter står derfor nå på handlelista. Vi tilbyr DAB radio med Bluetooth, klokkeradio, DAB radio på batteri og DAB radio adapter til bil.


DAB -radio til heimen og adapter til bilen er populære varer, og når.

Finn tilbud på radioer med god lyd her! Folk er mye innom og spør særlig om adapter til bil og eksisterende anlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg