tirsdag 29. september 2015

Bc skisko test

Som skotester for Alfa Sko har jeg fått testet skoene i varierende terreng. Her finner du et solid utvalg av støvler og sko til randonee, telemark, alpint, BC og nordisk. Alpinstøvler og skisko med overlegen kvalitet hos Fjellsport.


Skal du gå på ski i høyfjellet eller utenfor løype i skogen, så er førstevalget stabile og stødige fjellskistøvler i lær. Svartisen BC er Crispis kraftigste, mest tekniske og forseggjorte fjellskistøvel for Rottefellas BC. Vi har modeller som passer til alt fra enkle fjellturer til krevende ekspedisjoner.

Du finner sko til både BC - og mm bindinger. Hva er de stiveste og kraftigste BC fjellskistøvlene man får kjøpt i dag? Meinar det var ein god test med fleire av desse i ein gong for noko sidan, . Beste 75mm sko til tur og telemark - Vinterutstyr innlegg 14. Trenger tips til fjellskisko - Fottøy innlegg 16.


Crispi Svartisen BC - Vinterutstyr innlegg 21. Gnagsår av Alfa Skarvet fjellskisko - noen tips? I dag brukar eg Åsnes Combat med BC og crispi stetind til tur.


Passer godt både i og utenfor oppkjørte løyper.

Dette har vi ikke testet i skisko , men mine fjellsko med gore-tex har vært. Ekte backcountry skisko for ski utenfor sporet. Stive, høye, myke eller lave støvler?


BC -støvel i lær og god passform, for skiturer i terrenget. Triple-f membrane sørger for varme og tørre føtter. Skisko med BC -såle, medium flex. En komfortabel og varm fjellskisko som gir deg alt du trenger for . Har vært å sett på en skipakke på intersport.


Noen her inne som har brukt disse . Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. God tur får man uansett med Alpina skisko på beina! Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina,.


Det viktigste når du velger skisko , er at den passer DIN fot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg