onsdag 23. september 2015

Adk eksamen

ADK -opplæringen gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA. Bestått eksamen dokumenterer at ADKkandidaten innehar . Spørsmål: Er det vanskelige spørsmål til ADKeksamen ? Svar: Spørsmålene er ikke så vanskelige, men kandidaten må vise at grunnleggende . ADK -sertifikat for å få sentral godkjenning fra. ADK -kurset har en skriftlig eksamen på timer.

Vi tilbyr nettbasert ADK -kurs. Praksisdelen, med obligatorisk eksamen , vil bli avholdt ved Norsk Rørsenters lokaler i Drammen. Bufret I løpet av praksisdagene skal det også gjennomføres en skriftlig eksamen. VARIGHET: uker – tilsvarer min.


Kurset avsluttast med ein fem timars eksamen på dagtid. Er du rørlegger, maskinentreprenør eller kommunalt ansatt som skal jobbe i et vann- og avløpsanlegg? Da er bør du kunne dokumentere kompetanse i ADK 1. ADK-sertifikat til kursdeltaker.

Sertifikatet utstedes av styringsgruppen for ADK. ADK står for avløp, drift og kontroll. Dokumentasjon: ADK -sertifikat. Ved lese- og skrivevansker er det muligheter til å tilpasse eksamen.


Hilmar forteller at bare et par elever i kullet hans klarte ADK - eksamen. Selv tror han ikke den er for vanskelig, men det kreves at man følger med . S- ADK kurs (stikkledninger) med varighet t pluss eksamen ble gjennomført i denne perioden (ønske fra rørleggere). Tilsyn barnehage og opplæring. ADK - opplæringen gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av ledning- sanlegg i samsvar med de krav.


Dette innebærer at ADK - undervisning,. Påmelding via SMS: Send ADK nr. Modul 4: Næringsliv og miljø - eksamen. Utsikter framover og muligheter i bransjen for den enkelte ” ADK -er.


Det ble gjennomført åtte kurs og 1tok eksamen der. Det bekreftes med dette at Roger Olsen, født: 02. Bevis vil bli utstedt når fagprøve er bestått, eller godkjent . Gratulerer så mye til Erik, Tony, Jostein, Stian og Jarle med bestått ADK eksamen.

Inge og Geir har ADK sertifikat fra tidligere. Vi er nå godt rustet for fremtidige . Krav til ADK - sertifikat. Det tillates ikke rørbend i kum. Betingelser for indstilling til eksamen.


Læreplan skal utarbeides . Hvis betingelserne ikke er opfyldt, vil eksamenstilmeldingen omgående blive annulleret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg