torsdag 17. september 2015

Magisk svamp europris

En magisk svamp som fjerner vanskelige flekker. Håndtak med byttbare svamper. Denne fungerer på allverdens merkelige flekker på vegg, gulv og andre steder. En selvfølge i alle hjem med barn!


Noen svamper skal være bedre enn andre - som magiske svamper.

Magic svamp fra Europris og Stain eraser flekkfjerningsvamp fra . Magic Sponge kunne det vært på engelsk,men hvorfor ikke bare skrive Magisk Svamp , på norsk? Høres det bedre ut Europris ? Kun kaldt vann og Magic Svamp. Denne blir standardutrustning her i huset.


Er det den svampen fra Europris som er kongen her? Rett og slett magisk , aldri vært borti noe lignende.

Vasket hele båten med den, skinnende . Gjør som proffen – start alltid vaskejobben hos Europris ! Dette er spesialsvamper som påstår at de skal fjerne. Tidligere kaldt prof Nanosvamp denne er til grovere jobber og er. For ting der jeg trenger vanlig svamp (stort sett på kjøkkenet) har Europris finfine . For dager siden - ETTER VASK : Wc-rensen fra Europris tok rotta på det besværlige. Hatt mest vellykket resultat med magic svamp fra Europris , men jeg tror . Ingen av disse produktene har klart å fjerne skitten, men Europris sin EFFEKT Magic Svamp klarte jobben lett som bare det!


Jeg bruker de magiske svampene fra europris :-D. Kan vel helst sammenlignes med en skånsom Jif. Har prøvd alt fra eddik og zalo til wc-rens fra europris.


I dag var jeg på jysk og fant en 2-pakk magiske svamper til den nette sum av 10kr. Ikke rart at de har kalt den for magic svamp for denne imponerte meg. Den tok rett og slett (nesten) alt.


Published by Europris months ago. Bli kjent med Leni og sjekk hennes vasketips.

For det beste resultatet legger du grunnlaget først med en svamp , da får du et jevnt resultat. Bruk så en øyenskyggebørste for å lage skygger og . Avfetting: EFFEKT kraft vask ( europris ) trykksprøyteSåpe: Turtle WAX bilshampoo med voks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg