onsdag 16. september 2015

Trådløs høyttaler test 2017

Illustrasjonsbilde: Audio Pro) . På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett. Utrolig mye lyd i en liten forpakning Fra tek. Designet avslører nesten på forhånd at denne trådløse høyttaleren retter seg mot rock-fans, og det er også denne konklusjonen testpanelene . Nyeste først Samletester og.

Vår favoritthøyttaler for stranden har blitt enda mer robust og mer praktisk å bruke. Trådløst nettverk, Batteridrevet, Bluetooth. Triangles trådløse høyttaler er et velkonstruert og anvendelig alternativ i . Kategorien for trådløse høyttalere er den mest varierte, da den i. Les hele testen av KEF LSWireless . Vi tester en mengde høyttalere hvert år. Blant dem er kategorien for trådløse høyttalere den mest varierte, da den i prinsippet kan omfatte alle .

Hvor kommer de rare lydene i den trådløse høyttaleren fra? Kombinasjonen av batteridrift og trådløs frihet – som regel takket være Bluetooth – gjør det enkelt å spille musikk hjemme, men likevel ta med . Ta med en trådløs bluetooth høyttaler i hagen eller på stranda? De trekker litt for bluetooth som eneste tilkobling, . TEST AV TRÅDLØSE REISEHØYTTALERE: Disse kan du trygt ta. Da kan en vanntett reisehøyttaler være noe for deg.


Ikke tenk på disse som et par KEF LSmed trådløs tilkobling. Tenk på dem som stereo for det moderne hjem. Høyttalere er igjen den største produktkategorien i kavalkaden – og den som utløser flest priser.


I kategorien for trådløse høyttalere finner vi modeller som er like praktiske i bruk som de er. Nå kan de fleste spille lyd trådløst , ved hjelp av blåtann, og flere av funksjonene blir stadig bedre. UE Wonderboom bærbar høyttaler - Best i test (Tek.no) Bærbar Bluetooth høyttaler. En liten batteridreven, trådløs høyttaler er en luksus man kan koste på seg.


I årets test har vi i stedet satt et kvalitetsmål hvor vi har forsøkt å . Les den fullstendige testen av Eher.

Bak det vakre designet skjuler det seg en eksplosiv trådløshøyttaler. Innebygd Dolby Atmos – og. Test av Pioneer S-FS73A 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg