torsdag 24. september 2015

Kjøleboks 12v

En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Hjem › Fritid › Friluftsliv og camping Bufret Her presenterer vi et utvalg av kjølebokser og kjølebager i forskjellige størrelser og modeller.


Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Driftssikker elektrisk kjøleboks. Drives av 12v DC (sigarettenner). Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke). Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper.


Dometic Waeco CoolFreeze CFX-50. Kjøp på nett og hent kjøleboksen i butikk etter timer! Stor og romslig kjøleboks til bilen, båten, campingvogn eller hytta.


Kjøler ned inntil -grader under omgivelsestemperaturen.

Kraftig bærehåndtak, integrerte. En kompakt og effektiv kjøleboks for gass eller elektrisk drift i bilen eller båten, hjemme og på hytta. Endelig en kjøleboks egnet for familiebruk. For bil, hjemme, camping bruk og arbeid med 12V og 230V strømsystem.


Har plass til stående liters flasker. Kjølebokser på liter koster fra kr. Ledningen kan oppbevares i lokket. Boksen har plass til tolitersflasker, har . Mobicool kjøleboks U- Uer en rimelig budsjettmodell innen aktiv kjøling og har en kapasitet på liter.


Kan brukes på volt tilkobling eller på . NAF tester kjølebokser til bilen. Den billigste Carwise var den beste. Giostyle kjøleboks Fiesta lys blå. Bruk propan ute, 12V i bilen og propan eller 230V på hytta og hjemme. Cool er en treveis kjøleboks med høy ytelse og overlegen absorpsjonsteknologi.


Bruk gass ute, 12V i bilen og 230V hjemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg