mandag 7. september 2015

Hytte vannkoker

Enten hytta har 230V eller benytter solstrøm som energikilde, kan oppvarming av vann foregå på en rask og effektiv måte. Benytt en liten elektrisk bereder eller . Super vannkoker for hytter som ikke har innlagt vann, men den kan også kobles til vannledning. Her kan man fylle vann fra toppen med en vannkanne eller bøtte. Du trenger verken innlagt strøm eller vann på hytta.


Ker en enkel vannkoker til bruk på hyttekjøkken.

Jeg har gravd ut et oppkomme som ligger meter fra hytta , og kanskje til 15. Jeg vil gjerne drive en TV, brødrister, vannkoker , PC og enkel elektronikk. Både sommer og vinter er hyttene ved Haraldshaugen Camping et godt alternativ i. Kjøleskap,kokeplate og vannkoker.


Trådløst Wi-fi og er enkelt . Bilde av Vannkoker Country Cream RH. Svenskehytta er ei romslig og komfortabel hytte med plass til 4-gjester. Her ligger alt tilrette for et hyggelig opphold . Vi har hytter og to leiligheter med dusj og toalett og uten innlagt vann.

TV, dobbel kokeplate, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr. Denne hytta har balkong, vannkoker og stekeovn. Denne bungalowen har kokeplater, vannkoker og egen inngang. Utenfor hytta finner man en liten terrasse . Denne private hytta har soverom, har høy komfort og er beliggende i et rolig. Fjellstuevegen 8A, Austlid hytter, 4(5)-sengs hytte, 50kvm.


Lei hytte, leie rom Sagakollen Drøbak feriehjem, Oslo Sporveiers Arbeiderforening, Kyststien, båt, sjø. Nyrenoverte hytter med sengeplasser. Kjøkkenet er godt utstyrt med stekeovn, kokeplate, kopper og bestikk, mikrobølgeovn samt vannkoker. Hybelkomfyr med liten steikeovn.


Prisene på hyttene er basert på minimum tre netters opphold i perioden 15. Dersom det er ønskelig å leie vask : Kr. FERIEIDYLL: Pass på at hytta er like hel når du kommer tilbake.


TV, internett, kaffetrakter, ladere, vannkoker og datamaskin. Varm og trivelig hytte midt i hjertet av Mykingstølen. Hver hytte har dusj, toalett og minikjøkken med kaffe, presskanne, vannkoker samt hårtørker.


Hytta er velutstyrt for min. Frokost, utvask av hyttene, .

Hytter til utleie med ypperlig beliggenhet ved Femunden, Drevsjø, Engerdal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg