fredag 25. september 2015

Voks til campingvogn

Bruk en ren, myk klut for å stryke på rikelig med voks over flaten som skal bearbeides. Når det oppstår en grå hinne, bruk en ren klut eller . Jeg har vaskes vognen og tænker på at give den autovoks. Er der noget mærke af voks der er bedre end andet?


Et godt råd om voksbehandling af campingvognen. Bufret Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Årets campingsesong nærmer seg, og det er på tide å klargjøre bobilen og campingvogna .

Men lakk skal ikke være glatt etter polering, så oljen bør fjernes før du forsegler med voks – da varer forseglingen mye lenger. Rengjøringsmiddel Yachticon Black Streak Remover 500ml kr 139. Globex med voks er et ekstra høykonsentrert og effektivt rengjøringsmiddel med voks spesielt tilpasset for vask av campingvogn og bobiler. Vores campingvogn har fået den helt store tur hvad vask og polering.


Vi har netop vasket vores campingvogn og behandlet den med voks og . Deretter bør en påføre en voks eller en lakk-forsegler, forteller Tomas Melby,. Globex rengjøringsmiddel er spesielt egnet for rengjøring av campingvogn og . Spesialvoks for campingvogner og bobiler.

Turtle Caravan voks er en tyntflytende spesialvoks for blant annet hamret overflate. Vask, voks campingvogn av stor betydning for vedlikehold av din campingvogn. Vinteren skitt bør vaskes off samt sikre beskyttelse mot skitt og alger. Flytende hardvoks som forsegler lakken, bevarer glansen og gir suveren langtidsbeskyttelse! Passer til alle typer lakk og kan brukes til både campingvogner , . Produktet inneholder voks og etterlater en blank overflate.


Remi Soft 2fungerer bra som en allroundshampo for bilrengjøring. Den fjerner effektivt sommerens . Koncentreret shampoo med voks , velegnet til vask af campingvogne, biler og både. Globex finnes i en variant med voks , men det er ikke en erstatning for polering av bilen. Den sørger for noe glans mellom poleringene og at skitt . Anvend en ren, blød klud så der kommer rigeligt med voks på fladen, som skal bearbejdes.


Caravan Sealer er en spesialvoks for campingvogner og bobiler. Når der kommer en grå hinde, tørres fladen af. Køb VINTER VOKS 500ML online på harald-nyborg.


Altid stort udvalg i voks og polering og pleje og vedligeholdelse hos Harald Nyborg. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Ved gjentatt bruk av Seajet Båtvask med voks vil tidligere voksfilm bevares.

Bruk bare rengjøringsmiddel som er godkjent for campingvogner , noen. Vask vogn og bruk gjerne voks på utsiden hvis du kan det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg