mandag 14. september 2015

Embetsmann kryssord

Tjenesten kan, i tillegg til kryssord , være praktisk i Wordfeud eller Scrabble. Løs dagens kryssord og vinn flaxlodd! Klikk her for å slå opp embetsmann i . Trenger du synonymer til EMBETSMANN ? Kryssordhjelp for embetsmann : Hvor mange.

Vi håper det hjelper deg med å løse kryssordet. Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Antall funnet 35 viser første 50. Finn alle synonymer til EMBETSMANN i kryssord.


Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet. Leter du etter mulige svar til hintet embetsmann i kryssord ?

Vi fant 2synonymer og mulige løsningsforslag til kryssordhintet embetsmann. Synonymordboken har over millioner synonymer og er perfekt til å løse kryssord ! En embedsmann eller embedskvinne ( embetsmann eller embetskvinne), er en person som innehar et embede, noe som i de fleste tilfeller innebærer at . Norgesmester i kryssord tipser deg. I dag står jeg helt fast på et ste og det er 1V embetsmann. Har følgende bokstaver: -F-B.


Dette henger ikke på greip, ettersom 3L Polfarer . Står helt fast her, det klikker snart. Et annet ord for ansette på bokstaver, begynner på S. Stemmer det at embetsmann kan bli EDIL? Xord2ValgteSynonym – kryssord. Embete, høyere statsstilling hvis innehaver utnevnes av Kongen i statsrå se embetsmann godt oppslagsverk for kryssordløsere.


Handling som medfører straff. Med embetsmann menes den som er utnevnt av Kongen og gitt bestalling som embetsmann , eller er konstituert av Kongen i et embete. Fylkeslege Christian Bjelke ble utnevnt av Kongen i statsråd som embetsmann da han fikk jobben.

Det ble noen ringerunder for å finne ut . Parlamentet Kongen et fast årlig tilskud mot at han utover hoffets utgifter også betalte lønnsutgiftene til en rekke sivile embetsmenn som var . Dikteren er en geistlig embetsmann som henvender seg til sine kolleger og stand. I hilsningsversene viser Petter Dass fram befolkningen i nord . Liste over oversettelser: embetsmann. Innad i de ulike samfunnsklassene – bønder, borgere og embetsmenn – hadde de mange felles ønsker og behov.


Det var embetsmannsklassen som regjerte . Dame kryssord finnxpartner, aula Automat Autoritet Autoritær Avdeling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg