mandag 19. juni 2017

Bilfaget lette kjøretøy

Faget skal medvirke til at . En bilmekaniker for lette kjøretøy reparerer og vedlikeholder biler. De fleste mellomledere og ledere har et fagbrev innen bilfag. Bildet viser mekaniker på lette kjøretøy.


Liker du mekanikk, teknikk og elektronikk?

For å bli bilmekaniker, lette kjøretøy må du selvfølgelig . Eksempelfagprøve i bilfaget , lette kjøretøy. BILFAGET , LETTE KJØRETØY. KANDIDAT: Prøvestart: Prøve ferdig: Prøvested: Leder prøvenemnd:.


Den tar for seg de emnene du må ha kunnskaper om for å gå opp til fagprøven, . Inntakskrav : VGTeknikk og industriell produksjon, eller VGelektrofag. Læretid i bedrift : år . Bilfaget : Bilmekaniker, lette kjøretøy.

Elektronisk lærebok for reparasjon av lette kjøretøy. Denne appen er en lærebok bygd opp etter læreplanen for bilfag , lette kjøretøy. Med den har du et moderne . Søk etter nye Lærling- bilfaget - lette - kjøretøy -jobber. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. FOKLO- Flerfaglig Opplæringskontor i Lofoten: Brækken Bil AS, Ballstad søker lærling i bilfaget - lette kjøretøy. Det er å foretrekke at søkerne har gjennomført . Dette kjennetegner en: Bestått meget godt. Finner frem i teknisk litteratur til motorstyringsdelen på eget initiativ.


Rogaland fylkeskommune utvikler regionen gjennom sitt daglige arbeid. Samferdsel, kultur, næring, planarbei folkehelse, miljø og videregående opplæring er . Verktøy til hjelp i forbindelse med vurdering og utarbeidelse av vurderingskriterier. Utviklet i Nord-Trøndelag.


Kristine Tveit — sist endret 23.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg