onsdag 7. juni 2017

Husdreneringskum

Her finner du våre produkter, våre nyheter og all kontaktinformasjon. Spyle og inspeksjonskummer, sandfang og husdreneringskum. Våre overvannsløsninger inkluderer taksluk og husdreneringskum og sørger for å lede bort regnvann på en sikker måte for å unngå fuktskader.


NOMINELL DIAMETER: DN 315. SandvoluStandard husdreneringskum. Inspeksjons T-rør, ø1mm. For montering på drensrør. Sandfangkum med og uten vannlås og husdreneringskum.


Korrigert stigerør med innvendig diameter på 4mm. HA SPYLEMULIGHET SOM FOR EKSEMPEL s $RENSR R LEGGES MED ET MINIMUMSFALL PÍ 7AVIN HUSDRENERINGSKUM DVS CM FALL PR METER . En meget populær løsning er Wavins husdreneringskum , som brukes til bortledning av overvann fra taknedløp og drenering av grunnmur. Trinnvis komprimering av pakningen til stigerøret, reduserer monteringskraften med inntil. Et stort sortiment med kummer for inspeksjon og rengjøring, tilpasset for våre avløp- og dreneringssystem, finnes i dette avsnittet. Du kan velge mellom alt fra de . En kort introduksjonsvideo som viser de enorme sugeegenskapene våre maskiner har.


Wavin husdreneringskum er laget spesielt for drenering av grunnmur. Overvannsløsninger for takavvanning inneholder taksluk og husdreneringskum. Vi utfører også enkle vedlikeholdsoppgaver på takflater og ved sluk, renner og.


VMT ( VA) KONSEPT Plastkummer – kummer i plast for boliger og kommunale . Kummen vil håndtere overvann fra flere andre eiendommer,. Denne siden bruker cookies for . Husdrenskum med tre innløp og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg