fredag 23. juni 2017

Fleksibelt eksosrør

FLEKSIBELT SKJØTERØR 45X305MM. Tåler vibrasjoner meget bra. Universal bøyelig eksosslange. Alle eksos universalt (3produkter). Ved bestilling vennligst oppgi artikkelnummeret.


Pris inklusive tysk moms,.

Hos oss finner du et bredt utvalg eksosanlegg og tilbehør. Jeg satt og bladde i Biltema-katalogen og kom over noe de kaller fleksibel. De lekker som ei sil, og rugglene på innsiden er ikke bra for eksos flyt. Aggregatet har en ca 2cm diameter kort eksosrør etter potta. Har akkurat den løsningen med feil overgang til fleksibelt rør, men jeg har . Flexirør Eksos fra HJS til JAGUAR og mange fler.


Jeg er på jakt etter et fleksibelt eksosrør som skal brukes til et stort dieselaggregat. Jeg er usikker på dimensjonen, men motoren er en Deutz F6L 913. Kan du gjøre det samme på eksos ?

Jeg må skifte eksosanlegget på Volvoen og håper å slippe unna å bruke dyrt verksted. Mer absorberer motorvibrasjoner i bruk,. Noen som vet om disse rørene er tette nok til å feks brukers i forbindelse med intercooler montering . Mangler: fleksibelt Luftvarmer Airtronic D- Kolberg Caspary Lautom as - kcl-produkter kcl.


OPEL VECTRA C, VECTRA C GTS. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Eksosrør og andre bildeler, bilutstyr og rekvisita. Få din bestilling levert til vår fastpris.


Vi leverer oppheng og support i forbindelse med eksos rør installasjon. Komponentene er en manifol et nedrør, et fleksibelt rør, et senterrør og et eksosrør. Diverse lyddempere er integrert i rørsystemet.


Dette kan være front, senter . Er lei rust og kom over denne fleksible rusfrie slangen fra biltema. Tenkte med en gang det var en støvsugerslange Har noen montert noe slikt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg