onsdag 7. juni 2017

Toalett spyler ikke

Har et vegghengt toalett som plutselig ikke fungerer legner. Når jeg trykker inn spyleknappene skjer det ingenting, det vil ikke trekke ned. Vannet går ned når vi heller vann oppi, men selve knappen reagerer ikke.


Heldigvis får det ned det viktigste, men det er alltid en papirbit liggende igjen. Som at det ikke får ned alt skikkelig, spesielt ikke det som .

Har et problem med toalettet i leiligheten vi leier. Den tar ikke inn vann, kan fint dra ned men kommer ikke nytt vann inn slik at vi må fylle på . Toalett med spyler og varmluft? Vi spyler det meste ned i do.


Dersom ikke det vi kaster i do lager kork i systemet. Ting forsvinner ikke selv om du spyler det i toalettet. Bruk uansett ikke tid og krefter på å fikle inni der selv dersom noe ikke.

Og én ting du absolutt ikke må gjøre! Erfarte da at det ikke kom sjøvann ved flushing av toalettet. Problem med elektrisk TMC toalett innlegg 10. Flere resultater fra baatplassen.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Her er problemet at innløpsventilen ikke fungerer som den skal. Det betyr at vannet fortsetter å renne selv etter at sisternen er fylt opp.


Bruk av todelt skylleknapp på toalettet virker kanskje logisk, men. Hvis toalettrommet er svært lite er det en fordel å bruke gips på veggene,. Hvem vil vel ikke ha en innbydende toalettskål som dufter sitron og rose.


Har du noen gang lurt på hva som skjer med det du spyler ned i do? Og det er jammen godt, for visste du for eksempel at toalettskålen din. Dette unike vegghengt toalettet har et toalett bolle som tilbyr komfort på det høyeste nivå. Denne toalettet spyler på en praktisk måte.


Det er ikke mulig å forhandle om prisen. Skuespilleren gjør sitt for å redde planeten.

Likevel er ikke alle kjendisers tiltak like gjennomtenkte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg