torsdag 8. juni 2017

Vannutskiller mercury

Jeg går og vurderer om jeg burde ha en vannutskiller tilkoblet bensinslangen på båten. Dette har ikke vært noe tema med flyttbare . Flere resultater fra baatplassen. Mercury Optimax - Kondensfjerner - Båtforumet.


Settet inneholder brakett, filter og blindplugger. Passer IKKE Mercruiser fra .

Vannutskiller - Bensinfilter. Forventet leveringstid: 3-dager inn til oss. Innsprøytningsmotorer bør ikke forlate brygga uten forfilter, det vil si et separat filter med mikron partikkelstørrelse og vannutskiller. Denne typen filter finner . En vannutskiller beskytter motoren mot forurenset bensin.


Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig. Drivstoffilter for diesel. CAV 2filter og vannutskiller.


Kategorier: Olje, Filter og tennplugger, Tanker og drivstoffutstyr Stikkord: bensin, Diesel, filter, vannutskiller.

Han er til daglig mekaniker og . Christian Zaborowski er blant verdens fremste båtførere i Offshore Klasse 1. Racor vannutskiller filter til fritidsbåter. Marine er der for å støtte deg – på sjøen og på land. Fuelfilter til orginal Evinrude vannutskiller. Lang type CAV vannutskiller.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Pris ferdig prutet: 300- (Nb svensk motor) . I Watskis nettbutikk finner du et stort utvalg av filter, alt i fra drivstoffilter, vannfjerningsfilter til oljefilter og luftfilter! Et forfilter er den viktigste. Stor utvalg i Motortilbehør hos MarineOnline.


Utskifting av drivstoffiltre, oljefilter, vannutskiller , zinkanoder, tennplugger, etc. Ikke godkjent for montering i motorrom pga. MERCURY - Utenbordsmotorer.


Forfilter med vannutskiller og tankmåler er inkludert. Tanken har et stort lokk på toppen som . Om det ikke fungerer får du holde øye med vannutskilleren og tømme den for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg