onsdag 14. juni 2017

Ir gulvføler

IR -føleren måler temperaturen ved å ”se” på gulvets overflate, i motsetning til tradisjonelle gulvfølere som måler temperaturen nede i gulvet. Microtemp type MTC2- IR er en elektronisk termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. MTDer en elektronisk termostat med trådløs IR -føler for installasjon i en standard veggboks.


Den trådløse IR -føleren måler nøyaktig. Har en MicroMatic MTDmed trådløs IR - gulvføler som blinker og viser E1.

I den medfølgende bruksanvisningen står det ikke hva Ebetyr, men . Da er det vel bare å legge en gulvføler i et tynt k-rør, evt uten k-rør - da. Prøv IR føleren, og hvis du gjør dette selv så får vi alle håpe at du får . MSDer en Alt i ett DIN-termostat for montering i veggboks som komuniserer med Microtemp Sentralstyring. Micromatic termostat msdmed ir -føler.


Termostat med trådløs IR føler. Micro Matic termostat beregnet for .

BJ) Type MTCmed IR -gulvsensor Advarsel: Farlig . Romenheten med infrarød gulvføler sørger for at badegulvet er satt til den ideelle temperatur, og at mer krevende gulvflater er sikret. Du kan velge om du vil benytte IR -sensor, gulvføler eller romføler. Du kan også kombinere disse og legge inn maks- og minimums gulvtemperatur.


ESD- Tavletermostat for bruk med IR -føler, gulvføler , romføler eller . Roth Touchline er enkel å bruke og kan styres med en app til. Roth har utviklet et intelligent system for å styre og regulere hele . Klemme 5-6: Ekstern gulvføler. Merk: Ikke i bruk sammen med IR -føler. Monter termostaten i veggboksen. Kontroller at adapterplaten er ordentlig festet på.


Se Gulvvarme og find et stort udbud fra Roth på . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. IR føler MIRfølger ikke med i denne pakken og må eventuelt kjøpes i tillegg. Standby temperatur fabrikkinnstilt på °C.

Romtermostat uten nattsenkning, trådløs. Kan ikke tilsluttes gulvføler. RoomUnit termostat med infrarød gulvføler sørger for at badegulvet er satt til den ideelle.


Med integrert busstilkopling. Bufret Oversett denne siden Måler, udover lufttemperaturen, også overfladetemperaturen på gulvet vha. Wavin 24V telestat samt adapter til . Man får mest nøyaktig temperatur med gulvføler dog.


Rumtermostat i sort med rum og IR gulvføler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg