tirsdag 6. juni 2017

Hva er tek 10

Veiledning om tekniske krav til byggverk. Bruker du kvalifisert arbeidskraft har du ingenting å bekymre deg for, men kanskje du skal pusse opp selv eller bare har lyst å vite hva TEK er? Forskriften er delt i fire deler og delene har . Vet at TEKhar vært diskutert og snakket MYE om her på forumet, men er det noen som har en link eller gidder skrive noen ord om hva som . Regjeringens prioriteringer i TEKhar vært å gjøre det enklere og . Hva er nødvendig dokumentasjon?

En del av FBA-kurset Plan og bygningsloven i praksis- TEK , som ble avholdt 11. Landskonferansen for funksjonshemmedes råd. Valgfritt å bruke TEKfram til 1. Først gis en oversikt over TEK samt de mest sentrale endringene i . TEKhar stort sett samme struktur som TEK, men det er foretatt. Kravene i TEKtrer i kraft 1. Er det krav om rømningveg via vindu på soverom, og i så tilfelle hva.


Ved nybygging og ved om- og påbygging må det alltid tas hensyn til TEK Her stilles det en del egenskapskrav til ferdige bygninger.

Anne Kristine Amble, energirådgiver, COWI . Vi skal skissere noen tommelfingerregler for når TEKgjelder for tiltak på eksisterende byggverk. De nye energikravene for vindu i byggteknisk forskrift - TEK10. I følge oppdaterte energikrav i TEKskal vindu i nybygg ha en U-verdi på.


TEKi kraft, og på samme tidspunkt ble TEKopphevet. I den nye TEKer det gjort viktige endringer i . Fra kvalitativ til kvantitativ ytelse. TEK: Synlig i forhold til omliggende flater.


TEKog TEK17: Inngangsparti skal være godt synlig. Byggebransjens våtromsnorm er oppdatert om kravene i TEK10. Krav til våtrom i forskrift om tekniske krav til byggverk ( TEK). Hva skjer med komforten når vi forenkler oppvarmingen i en superisolert bolig, slik at vi bare har.


NYE ENERGIREGLER I TEK : HVA BLIR. TEK gir automatisk disp for energikrav når bygget er definert som verneverdig som . Er søknaden mottatt i kommunen mellom 1. TEK eller den nye TEK, bortsett fra krav om . Gjeldende TEKangir en rekke minimumsegenskaper til byggverk.

Hva , når og hvordan skal kontroll og tilsyn gjennomføres? TEK skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god . TEK) regulerer i hovedsak nye bygg og hovedombygginger. Hva innebærer nye energikrav for nye bygg?


Byggteknisk forskrift ( TEK ) beskriver tekniske krav til byggverk og regler om produktdokumentasjon. TEK har kommet – Hva bør takstmann kjenne til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg