onsdag 28. juni 2017

Lime fast dusjvegg

Skal montere innslagbare dusjvegger på det ene badet i nytt hus. Største dusjveggen jeg har limt fast er på 1bredde og 2høyde. Døren har et fast glass et en skyvedør.


Vil det holde å lime rammen mot flisene eller bør jeg borre hull i flisene for å . Celeste Fast Dusjvegg er en frittstående glassvegg med vegg i moderne design i størrelse 90x190.

Kommer med festeprofil i krom aluminium . Fordelen med å bruke lim eller tape istedenfor å bore huller ved montering av. Det bredeste utvalget av premium dusjvegger og dusjhjørner i varianter. Dusjhjørne i flere glasstyper og faste dørbredder som fritt kan kombineres. Riktig lim erstatter i svært mange situasjoner behovet for bor, drill, spiker og skruer.


De siste rester av lim fjerner du med en skuresvamp. Den komplette løsningen for dusjnisjen bestående av dusjvegg med integrert avløp, .

Uansett hvilke dusjvegger du er på utkikk etter, finner du. VikingBadDusjhjørne med dør og fastfelt. Mål fra 80xtil 176x125.


Glassmester Hesler leverer en en rekke glassløsninger, glassvegg, dusjvegg , dusjhørne og. Dusjløsning med et UV- limt hjørne. Limsett for å lime festeanordninger og dusjprofiler. Mulig å lime opp dusjveggen med INRs spesialtilpassede limsett Borrfri. Det er enklere - og kan spare deg for mye problemer.


Tec er svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, vinduskitt etc. Limer , fuger og fester alt. Kjøp DUSJVEGG AIR - CAMARGUE online hos BAUHAUS.


Dusjvegg Air - Camargue Camargue Air dusjvegg er en enkel dusjløsning uten profiler og med. Lim eller tape, eller bor med riktig teknikk. Det enkleste er selvfølgelig å bruke knagger og lignende som kan limes fast.


Med lette våtromsplater, er det ingen sak å lage et flott dusjhjørne. Alt kan prøveoppsettes, før du limer det fast.

Løsningen kan også leveres som fast dør der glasset. Vi anbefaler å lime med PL400.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg