tirsdag 13. juni 2017

Smørenippel gjenger

Trenger noen nye smørenippler , men litt usikker på hvilken gjenge type jeg skal ha. Dimmensjonen er tilsvarende 10mm, men litt andre gjenger. Produktbeskrivelse, Type, Materiale . Den spesielle vinkel på gjengene og den spesifikke hardheten på smørenipplene gjør at disse kan bankes eller skrus inn i hull uten gjenger. Smørenipler med NPT- gjenger - Hallbauer.


Fettsprøyter og smørenippler.

Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp. SMØRENIPPEL HM10XA(10). Metrisk gjenger , tommegjenger, rørgjenger og selvskjærende gjenger. BSP, British Standard Pipe.


DA, traktformet smørenippel , 180°, rett, innslagnippel. Koniske pinner med innvendig gjenge. Herdet sylinderpinne med innv. Hydrauliske smørenipler i elforsinket herdet stål.


Sortiment av ulike smørenipler (alle gjenger og grader representert) samt stk 4-bakket hydrauliske koblinger.

Egnet for servicepersonale, reisemontører . Rustfrie nipler på forespørsel. Modell smørenipler: Rak H1. Vi jobber kontinuerlig med å utvide sortimentet i nettbutikken, så følg med for nyheter. Tommer smørenippler i forskjellige størelser.


Tilpasset standard smørenippler. BOLTMASKERING MED GJENGER , TETT. Skal prøve tipset ditt Casevac! Men kommer ikke skruen til å lime seg i gjengene ? I går tenkte eg å prøve å montere smørenippler i mine dørhengsler. Uten gjenger blir smørrenippelen bare presset rett ut.


Ser man på tegningen av den vanlige smørenippelen ser man at det er en fals under. På grunn av fare for brekkasje er ikke NPT gjenger lenger den ønskede. Målesystemer og håndtering . Bunnventil i støpejern BSP- gjenger 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg