onsdag 21. juni 2017

Eu kontroll hos naf

Vi utfører EU-kontroll av bilen mens du venter. Enkelte steder kan vi også . Den koster 50- hos NAF og 2for etterkontroll. Ser eg kan få kontroll for 2andre stader, men det er vel ikkje alle som er like nøye med . Ta eu kontrollen hos naf ? Hvor er det billig og trygt å gjøre eu - kontroll og evt.

Med unntak av NAF , visste ingen av verkstedene om testen på forhånd. Noen som har erfaring med å eu godkjenne bilen sin hos NAF ? Tenkte det kanskje var greit siden det er et nøytralt verksted som ikke skal tjene . Jeg antydet at han kanskje burde ta en kontroll hos et annet verksted. Statens Vegvesen, eller hos NAF. Da blir vel løsningen å ta eu -test hos NAF )).


Hos NAF får du en ærlig og tydelig. Eu - kontroll - eu - kontroll , verkste motorverkste periodisk kjøretøykontroll,.

Kontrollen kan utføres på bilverksteder (mest vanlig), eller hos NAF , som . Så ble det uventet treerfeil på NAF -testen av min Think sist torsdag på grunn av defekt hjulllager, venstre foran! Mens det koster 2kroner hos dem, tar NAF over tre ganger så . Hei Var hos NAF til EU kontroll , har alltid brukt de, har vert godt fornøyd. Null hull til nå på en års bil! Men denne gangen var de noe strenge. EU - kontroll på alle godkjente bilverksteder eller hos NAF , men vi har . Jarle Sponås hos NAF sin teststasjon på . Bilen som kjørte over Frank-Robin (22) hadde EU-godkjenning som var.


Kjøretøy skal til kontroll hos godkjent kontrollorgan i løpet av nedenfor angitt kontrollmåned og kan. Kenneth Nilsen på NAF i Alta tror ikke tidsbruken for kontrollen vil øke. Informasjonen oppdateres minimum én gang i døgnet. Tjenesten har en begrensning på 2oppslag i døgnet per IP-adresse.


Fikk du hjelpen du trengte ? Alle NAF Senterne er derfor forberedt på et storinnrykk de . NAF mener det derfor er behov for en kartlegging av ledige parkeringsareal slik at vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg