mandag 19. juni 2017

Ringkolltoppen

Fem topper i Marka er høyere enn 7meter. Ringkolltoppen er én av dem. Vi koser oss i og rundt den nye paviljongen som er satt opp på toppen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


See what people are saying and join the conversation. Tidligere mye brukt utsiktspunkt.

Det er en sikteskive på toppen som viser hvilke fjell du ser i det fjerne. Vi satser på fullmåne, litt bålkos og hodelykt til hjemturen. Detaljer: Publisert tirsdag 11. Her blir det brettspill og båltaco.


Turledere er Martine og Caroline Høy Berg. Passer spesielt for Ungdom. Orienteringssatsingen kom, for mange . Den bød tvert imot på et lite stemningsskapende dryss av snø, akkurat nok minusgrader til å kjenne .

Her skal det ryddes for å få bedre . Flowplayer ABAbout Flowplayer. Her er det kjempefin utsikt over . Du kan også sykle på grusvei inn fra Oslo, følg. Vambua blir fraktet ut til området Vambutjern hvert . Vang skole som ligger ved Haug kirke ca. På en klar dag kan du uten problemer se Gaustatoppen i Telemark i horisonten.


Tom Stensaker Nordmarka, Oslo, Norway. Ikke langt, men ganske bratt. Når snøen kommer, drar vi på aketur. Snap3Instagram web viewer online. Dette er en tur du kommer til å huske!


This Pin was discovered by Robbi Wilburn. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper.


Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt . Forberedt på å se blodrød måne og måneformørkelse.

Men det ble dessverre for mye skyer i horisonten til at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg