tirsdag 27. juni 2017

Jernia

Få ukens tilbud fra Jernia og finn de beste katalogene og kundeavisene fra dine foretrukne møbelforretninger. Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Jernia butikker i Oslo her. Mer informasjon på Tiendeo!


På Jernia finner du gode tilbud på det du trenger når du skal lage mat, bake, gjøre rent, fikse noe, pusse opp, ordne i. Jernvare og utstyr til hjemmet.

Butikken med jernvare, maling, kjøkkenartikler, gaver, ting til hus og hage. Ja, butikken med det meste når du måtte ha det! I et hjem der døren står på gløtt når det er duket for opplevelser. Nå satser kjeden på kvalitet og service- og spår overskudd . Jernia skal være førstevalget for det du trenger til kjøkken, hjem, hus og hage. Jernia tilbyr et stort utvalg av kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser.


Jernia består av 1butikker i Norge og butikker i Sverige. Butikken kan skilte med et stort vareutvalg innen mange varegrupper.

Du finner produkter innen . Vårt løfte er å hjelpe folk å lykkes hjemme. Sørlandssenteret - Jernia. Jernia er en landsdekkende kjede som selger kjøkken. Hos oss får du blant annet filt nøkler og bestilt ulike typer skilt til postkasser, dørskilt o. Jernia AS, med 1butikker i Norge, arrangerer sin årlige Salgskonferanse med hjelp fra Playroom.


Jernia har også gunstige priser på hjemlevering av varer. Hos Jernia finner du et stort og bredt vareutvalg som gjør at du lykkes hjemme. Vi blander maling for deg, sliper nøkler og gir deg gjerne gode råd på veien. Alt til hjem og kjøkken, hus og hage, hobby og friti samt lås og beslag og ikke minst gaveartikler for de fleste anledninger.


Vi ønsker deg velkommen til vår flotte Jernia -butikk. Her får du alt innen maling, småelektrisk, kjøkkenutstyr, verktøy og maskiner og kan også skaffe det meste . SKJULT OPPTAK: Tidligere butikksjef i Jernia gjorde skjult opptak da han måtte godta sin egen oppsigelse. Da kjedesjef i Jernia , Audun Holt, hørte optaket, . Vi har stort utvalg innen kjøkkenutstyr, verktøy, maling og annet til hjemmet. Postadresse: Kvernhusmyrane 25 .

JERNIA Kjøkkenutstyr, verktøy, maling, og produkter til hus og hage. Er du på utkikk etter nytt kjøkkenutstyr, verktøy, maling eller utstyr til hu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg