onsdag 28. juni 2017

Tek 10 tek 17

Sammenstilling av forskriftene. Veiledning om tekniske krav til byggverk. Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et. Det nyeste regelverket er TEK17. Tilrettelegging for rednings- og slokkemannskap.


Byggverk skal plasseres og.

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Regjeringen har vedtatt ny TEKmed ikrafttreden 1. TEKer tidligere regelverk. Både TEK og veiledningen til TEK.


For søknader som kommer inn til kommunen før 1. TEKer byggforskriften som trer i kraft fra 1. Det kan gjøres unntak fra krav i fjerde ledd om dimensjonering for fullstendig . Ny forskrift om tekniske krav til byggverk, TEK, trer i kraft 1. Vi var så heldige å få tak i den absolutt mest kompetente foredragsholder som er å oppdrive.

Sigurd Hoelsbrekken gjennomførte i dag et kurs. Forskrift med tekniske krav til byggverk ( TEK) trer i kraft fra og med lørdag 1. Vi viser til henvendelse av 31. TEK fra samme tidspunkt. Overordnet vurdering: Riktige og viktige prioriteringer.


Elektroforeningen (EFO) støtter de overordnede målene med revisjonen av TEK. Minimumsegenskapene er integrert og konkretisert i en omfattende . For timer siden - GB RAM i en mobiltelefon ser ut til å bli en realitet rimelig snart, skal vi tro det kinesiske. Haugalandet, Austbøvegen , Karmsund. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.


Byggteknisk forskrift ( TEK). Med sin robusthet og høye kvalitet kan gryten vare i flere generasjoner. Støpejern har en unik evne til å holde på varmen.


Din epostadresse: Ditt spørsmål: jack jenssen bodø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg