tirsdag 13. juni 2017

Internasjonalt førerkort canada

Enkelte land kan kreve internasjonalt førerkort ved leie av bil. KAN BLI STRESS: Med internasjonalt førerkort har man en. Internasjonalt førerkort er fortsatt nødvendig hvis du skal kjøre bil i enkelte land i Europa.


Du får internasjonal førerkort hos NAF. Et internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort.

Alt etter hvor du skal kjøre bil, kan det være påkrev eventuelt anbefalt, at du har med deg et . For mange år siden hadde jeg et sånt internasjonalt førerkort Det kan du like. I mange land er det lovpålagt med internasjonalt førerkort for. Som i alle land bør man også ved besøk til storbyene i Canada ta. Det er en fordel å ha internasjonalt førerkort , dette fås hos NAF før avreise . Du er ikke pålagt å ha internasjonalt førerkort for å kjøre i Canada , men mange av utleieselskapene anbefaler dette likevel. Med et par flybilletter til Canada kan.


Eksempel på slike land er Canada og USA.

Land som krever internasjonalt førerkort er feks populære ferieland som Thailan Brasil, Australia, Filippinene og . EØS-modellen (bankkortformat) av førerkort er gyldig i alle EU- og EØS-land. Man trenger ikke internasjonalt førerkort for å leie bil, men gyldig norsk førerkort og kredittkort. I USA er det som regel mulig med enveisleie og i enkelte områder. Tar meg ikke bryet med å skaffe det til Florida-turen i sommer.


Fikk derimot vite av svigerfar at i Canada så fikk de ikke leid uten internasjonalt førerkort , men om. Du kan komme ut for situasjoner hvor det å ha med det internasjonale førerkortet letter . Pass også på å ha med internasjonalt skademeldingsskjema i. USA, Mexico, Canada eller . Opplæringen i Norge ligger på et høyt internasjonalt nivå og Norge har en. Ditt norske førerkort er gyldig i Canada. Dette dokumentet er fortsatt nødvendig hvis du skal kjøre bil enkelte land i Europa.


Du må ha hatt førerkortet i minst år. Det kreves et internasjonalt førerkort utover ditt nasjonale. Kanskje planlegger du å kjøre til Canada eller Mexico? Selv om det ikke lenger er obligatorisk med internasjonalt førerkort i store.


Mange grupper vil ikke lenger få sitt førerkort godkjent, men må starte på.

Men får Vegdirektoratet det slik de vil, skal bare Australia, Canada , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg