fredag 16. juni 2017

Lage hull i pipe til ovn

VIDEO: Da hullet ikke skal brukes, må den gamle røykrør-innføringen fjernes. Den er for mange år siden murt fast i skorsteinen, så det er . I så fall blir jobben å tette igjen gammelt hull og lage helt nytt. Peis Ovn Pipe Brannmur Brensel.


I del forbindelse lurer jeg på hvordan man tetter det gammle hullet , og hvem. Du må jo lage et nytt hull.

Har vurdert å tette igjen og lage nytt hull midt på muren også, men da kommer peisovnen litt vel langt ut i . Finn ut hvor høyt over uttaket på ovnen hullet skal være. Mål høyden og lengden mot pipehull. Gammelt hull er forskriftsmessig tettet, nå gjennstår det å lage et nytt hull. Når du monterer ovnsrøret (sammen med ovn ) så bruker du noe som kalles. Når en ovn byttes ut, må hullet der røykrøret gikk inn i pipa tettes hvis det ikke passer til røykrøret på den nye ovnen.


Trenger hjelp til å bore et nytt hull i pipen til en ny ovn. Jeg har alle rør og koblinger som skal brukes.

Fikk det for oss at vi hadde lyst på ny peisovn og kjøpte en slik siden den var på salg:. Men det ble litt jobb da jeg måtte lage nytt hull til pipa. Hull etter røykrør i pipa innlegg 16. Vanlig gammel mursteinspipe , og slagdrillen ble for tam.


Gammelt pipehull må tettes og nytt må klargjøres samt montering. Selve monteringa av ovnen , eller å koble den til pipa på rett måte, som kanskje forutsetter å mure igjen et hull og lage et nytt i annen . Unsubscribe from Geir Arne. Sementbasert tørrmørtel med høy. Kjøpt en brukt ved ovn som skal erstatte den gamle. Det er ikke bare å lage hull i pipa o. Det må som regel lages nytt hull i pipa , og da må det gamle hullet tettes forskriftsmessig.


Bufret Lignende Men det er noen viktige ting du må vite når du bytter peisovn. Går det å borre mange små hull med glassbor i innerrøret ? Håper å kunne slippe å leie kjerneborutstyr eller lage for mye støv med vinkelsliper. Vanlig leveringstid på peiser og ovner som ikke er på lager er 1-uker. Kan det gamle hullet i pipen brukes?


Hos Varmefag kan du få montert både peis og pipe på kun én dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg