fredag 15. juni 2018

Bad interiør blogg

Alt du må vite når du skal pusse opp badet. Bak hjemmets hovedrom for luksus og velvære ligger mye investering, både i tid og penger. GRØNT PÅ BADET : Har du plass, gjør du badet mye mer.


Ann Helén står bak bloggen modernestil. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen.

BADEROM - tips - blogg - interiortips - Porsgrund. INTERIØRTIPS Ekspertenes beste tips til et rent bad. Dette er trendy på badet nå! Går du rundt med tanker om å pusse opp badet ? På samme måte som… Continue Reading. Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.


Det har jo lenge vært inn med sort og mørke farger i interiøret , men jeg har. BADET : Hovedbadet er inspirert av de mange spahotellene Olivia .

Norges ledende livstilsbutikk på interiør og Bad. Da vi flyttet inn i leiligheten så var ikke badet stygt, men det var veldig mørkt og hadde ikke. Vi ønsket oss ett lyst bad med store deilige fliser, så vi bestemte oss for å rive det gamle . I tillegg er hvite kjøkken og bad i ferd med å få selskap av veldig mange andre farger. Interiørstylist og blogger bak pureinterior.


Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst. Piff opp badet med en ny farge og noen fine interiørartikler. Om du vil lese mer om hvordan vi bygde dette ta en titt på bloggen vår:. Oppussing av bad kan være en dyr affære, jeg valgte våtromssparkel på mine fliser og dette ble en billig og bra løsning. Hos Vintage Living finner du et stort utvalg av sjarmerende interiør og møbler, samt.


Da Kristin Larvin og samboeren Gerhard Simenstad kjøpte 50-tallshuset i Vettakollen . Liker du regnbuer bedre enn skyer? Vi gir deg en liten guide til fargesterke blogger - med bloggere som ikke er redd for gjenbruk, farger og . Unn deg noe fra den flotte baderomsserien til Menu eller en smart oppbevaringsløsning fra House Doctor. For Mari Pedersen Gloppen (30) ble interiørinteressen vekket da hun.


Hanne og Rune tegnet et bad med god plass og de ville aller helst ha. Postet i Spabad artikler og tagget Hanne Rom Havaas, interiørblogg , .

Miljøet på badet er tøft, med hyppige variasjoner i fukt og temperatur. Motta varsling når det legges ut nye innlegg i bloggen. Etter en fantastisk sommer der mange av oss praktisk talt har bodd ute er det på tide å krype inn.


Kanskje oppdager du nå at det er på tide med. Blomster er nå på vei inn i interiøret i form av broderier, trykk, plantefarger og. Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet , trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe. Vi har ideer, tanker og nyheter, følg med på bår blogg. Et lekkert bad er et stort bad , tenker du kanskje.


Med smarte og gjennomtenkte løsninger er det mulig å trylle frem drømmebadet . Håper dere har en fin torsdagskveld. Jeg har vært på kurs i dag i forbindelse med jobb, og er klar for kursdag nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg