fredag 29. juni 2018

Strekkmetall aluminium

Våre strekkmetallplater er produsert i Norge med aluminium fra Nordiske. Dette er strekkmetall som vi kan levere enten i vanlig høy type, eller flatvalset. Utgangspunktet for produksjonen er plater i stål eller aluminium.


Standardprogram og specialløsninger. Alt strekkmetall som vi produserer er miljøvennlig, d. PVC, Moplen, re-sirkulert og PTFE.

Vi leverer et stort utvalg av strekkmetall i ubehandlet og galvanisert stål, samt i aluminium. Videre leveres flatvalset strekkmetall i ubehandlet og galvanisert stål. Vi har produkter som ALUCOBON en aluminium laminatplate, WELLTEC korrugerte plater.


Meta Ileggskassett er en himlingskassett laget av stål eller aluminium (andre metaller på forespørsel) som benytter det utbredte T-profil bæresystemet og gir en . Vårt strekkmetall produseres i stål eller aluminium , hvor vi kun benytter førsteklasses råvarer fra . Materialar er oftast stål eller aluminium. Vi utfører sveising på aluminium , svart-, styrefast-, rustfritt- og duplex- stål. STREKKMETALL , PERFORERTE PLATER OG TRÅDPRODUKTER.


Hydro Aluminium Rolled Products AS.

Produktet benyttes også mye til industrielt design. Varmgalvanisert stål eller aluminium. Strekkmetallets popularitet innen industrien . Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene . Produseres i følgende materiale: Galvanisert. Kan leveres i ønsket RAL farge.


Platekapp i forskjellige størrelser og tykkelse - div platekapp i . Duka sokkelrist type 1støpt aluminium 150x100mm. Kan også leveres lakkert eller produsert i aluminium. Bilinnredning i aluminium - ALUCA. Lagerført strekkmetall i Norge. I tillegg lever vi måltilpasset rekkverk i vedlikeholdsfri aluminium og glass til veranda.


Dette kapitlet omfatter aluminium og aluminiumlegeringer og visse varer derav. Midthaug er eneste produsent av strekkmetall i Norge. Spesialverksted for rustfritt og syrefast stål, aluminium og messing.


KSM hovedtrapp, strekkmetall -fasade i parkeringsbygg, rekkverk i rustfritt stål og glass samt . I materialer som rustfritt stål, galvanisert stål eller aluminium. Flensbredde er 35mm og dybden på risten er 48mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg