fredag 15. juni 2018

Tjuvholmen hamar 2018

Finn og kjøp billetter til F Tjuvholmen Arena, HAMAR på ticketmaster. High On Fire Gregers, Hamar fre. Christel Alsos på Festiviteten Festiviteten, Hamar, Hamar lør.


Veterantog til Åndalsnes, Hamar Tjuven Musikkfest lørdag 04. Sondre Justa Silya, Lissie, Adam Douglas og Bigbang alle er klare .

Early Bird billetter til ekstra god pris ute NÅ:. Hamar får til sommeren en ny stor musikkfestival. Tjuvholmen har de siste årene hatt konseptet musikkdagen, hvor artister som Toto og . Hamar Kunstforening, Kirkebakken 1 Hamar. Flyt Yoga i Storhamargata 3 inngang Heidemannsgate.


Målet med arbeidet er å legge til rette for at private aktører . Tjuvholmen kan være et miljø hvor man besøker, også av folk som ikke bor der”. Vi er en aktiv forening med eget klubbhus beliggende idyllisk på Tjuvholmen i Hamar.

Hamar og Hamarregionen byr på en rik og variert kulturkalender. Buy tickets for an upcoming concert at Tjuvholmen Arena. Vegetasjon kan svært lett antennes og veldig store områder kan bli berørt. Seilforeningen er en aktiv klubb sentralt beliggende i Hamar med moderne havneanlegg på Tjuvholmen. T M 2arrangeres på idylliske Tjuvholmen Arena i Hamar lørdag 4. HHamar ByTriatlon fra Koigen til Hamar Roklubb på Tjuvholmen.


Du kan lese alle informasjon om arrangementer, festivaler, konserter og interessante ting å gjøre i Hamar for ditt opphold i Hamar. Filmet med Samsung mobiltelefon på Hamar 3. Sommerens show på Tjuvholmen , Hamar , med Vazelina Bilopphøggers og Fridtjof har . BILDET: Fra Furnesfjorden 1. Hamar Roklubb skal ivareta sikkerheten for svømmerne i vannet i forbindelse med svømmekonkurranse . Hamar kommune utvikler i samarbeid med Lark . Releasekonsert Tett på Hamar ? I løpet av natten har politiet fått mange klager på støy fra russ, både ved Vikingskipet og Tjuvholmen. Russen bortvist fra begge stedene.


Flere russ fra Hamar , Gjøvik og Lillehammer var innblandet i slagsmål på Tjuvholmen i natt.

Og i Brumunddal prøvde sultne russ å snike i drive .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg