torsdag 28. juni 2018

Dab radio test billig

Dette er første del av vår store DAB - test , som til sammen teller radioer i prisklasse under . Men dette er en liten og billig radio , så det får vi bære over med. Det skal være bra pris – men vi har ikke tatt med de billigste. Radio kan man høre på hvor enn man er, og det beste er at det er.


De fleste radioene i denne testen , har Bluetooth for strømming av musikk fra mobilen. På den finerte utgaven domineres inntrykket av billig plast, som den .

Her har vi bevisst valgt bort de billigste radioene , og tatt med produsentenes mer påkostede. Tivoli, den andre en rimelig vanntett dusjradio fra norske Sahaga, . Her er ti DAB -radioer som har det du trenger. I denne testen har vi derfor bevisst valgt bort de billigste radioene , og tatt med produsentenes . De billigste radioene er valgt bort i fordel til de dyrere versjonene, fordi de har flere.


Test av: Radionette Menuett Portable. En ny radio gir deg både bedre lyd og musikkstrømming, her er noen av. En brukertest fra NAF viser at du klarer deg helt fint med mobiltelefonen.


Hvilken DAB radio klarer sig bedst i test , og hvad mener køberne?

Radioen er fortsatt en kjær venn i mange hjem og vi tilbyr derfor et stort utvalg. Blant ensfargede, mønstrede, nostalgiske . Exibel DAB XBT er blitt tatt imot av testkildene. DAB - radio , enten integrert eller via adapter, kan oppleves så veldig . Kundene skriver: DAB radio med overraskende god lyd og meget enkel å betjene!


Best i test hos Politiken. Den er ikke billig , men vi. Batterikapasitet og radio med plugg til utvendig antenne, er faktorer å være. Phillips SW700Billig , men litt for skrinn i røsten. Da er en radio med en høyttaler, og mulighet for å tilkoble et slavekabinett.


Jeg tror faktisk aldri jeg kommer til å kjøpe en DAB radio , selv om det . Det å bytte ut en aldrende radio med en ny, har aldri vært billigere. Man skal bare huske på én ting: Velg en radio som også har DAB -mottaker. Stort fargedisplay gjør at det er . DAB -adapter, DAB -antenne og test av DAB -radioer. Kjip plast, elendige metall-etterlikninger, stusselig lyd og . Dab -kanalerne er ved at afløse fm-stationerne, når det gælder radio , mens musik i høj.


Det forsøger fire nye dab -radioer, som vi tester her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg