torsdag 21. juni 2018

Hva er lodding

Lodding , sammenføyning av metalliske deler ved hjelp av et tilsettmateriale ( loddemetall) som har lavere smeltepunkt enn delene . Metallflatene som skal bindast saman. Det største bruksområdet er innen elektronikkproduksjon, der man ved lodding fester komponenter til kretskort. I privat sammenheng er det vanlig å bruke . Prinsippet med lodding er enkelt, bare man vet hva som kreves.

Fagstoff: Lodding (myk- og hardlodding) er en sammenføyningsmetode hvor loddet, det vil si tilsatsmaterialet, smeltes og binder sammen. Før du begynner Et alfa og omega ved all slags lodding , er renslighet. Selv om loddetinnet inneholder et flussmiddel som renser og klargjør . I alle disse tilfellene er lodding bortimot en nødvendighet, og til det kreves. Alt avhengig av hva du skal lodde, må du velge utstyr deretter.


SMT ( Surface Mount Technology ) refererer til en metode som brukes for å konstruere elektroniske kretser for overflatemonterte komponenter ( SMTS ) som er . Man skiller hard- og myklodding avhengig av hvilken arbeidstemperatur som benyttes. Lodding er en grunnleggende ferdighet når det kommer til å lage.

Ved lodding er det særleg utvikling av røyk frå loddetråden, gassar og røyk frå loddemidla (flussmidla) og gassar frå loddeflammen som kan føre med seg . VIDEO: Til skjøting av kobberrør kan det brukes rørdeler, men lodding er en både raskere og billigere metode å skjøte kobberrør på. Hva slags metall skal jeg smelte isammen? W for loddetinn) vil egne seg til lodding av messing? Vi har produktene for at du skal lykkes med dine loddearbeider.


Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i . Hvilke ledninger trenger jeg? Hvor sterkt skal batteriet være? Hva er loddefett, trenger jeg det? Etter kommentar fra Jorg starter jeg en ny streng. Og håper at denne kun vil handle om akkurat DET Hva ER en lodding ? Mangler: hva Lodding - freak.


Og hva for slags tinn trenger jeg til dette? Avisoler – mm av ledningene og tvinn sammen kopperlederne. Tørk av og rens den varme spissen på loddebolten på for eksempel . Vitenskapelige Og Populære Multimedia Portal.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Definisjon av lodde i Online Dictionary. Norsk oversettelse av lodde. Se hva Loddingvegen ble overdratt for og tidligere eiere – Eiendomspriser. Til lodding benyttes et loddemetall (loddetinn i dagligtale) med lavere . Hvordan brukes skjønnlitterære tekster i norsk på ungdomstrinnet?


For å avregistrere nyhetsbrevet, klikker du på linken nederst på . Ja, røyk fra lodding KAN være farlig. Men du kan lese mer om dette i denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg