tirsdag 26. juni 2018

Rengjøring av stålvask

WD-4 en smøreolje som blant annet skal forhindre rust, rengjøre og beskytte, og ifølge egen forpakning kan brukes til uendelig mange formål . Se hvordan du gjør ren en kjøkkenvask i rustfritt stål, silgranit og porselen. Brusen funker på det meste! Eksperten advarer også mot å rengjøre overflater i stål med en klut som ikke er helt ren.


Kjøleskap og annet kjøkkenutstyr blir fort skjemmet av stygge skjolder og flekker.

Her er de beste tipsene for å rengjøre rustfritt stål. Synes du det er vanskelig å få det rustfrie stålet pent? Prøv Vi i villa-lesernes tips! Disse kjerringrådene bør du lære deg. For dagligdags rengjøring av en vask av ildfast keramikk er det ideelt å bruke en myk klut eller svamp med litt mil flytende såpe eller et eddikbasert . Hvordan rengjøre stålvask.


Jeg hadde en aldeles stygg . Rustfritt stål vaskene er tøff og slitesterk.

De vil gi deg en levetid på bruk hvis de holdes rene og tatt vare på hver dag. Gitt riktig pleie, kan de motstå riper, rust og. Din stålvask er en elegant, skinnende juvel på kjøkkenet. Som en del av fine smykker, vil du holde det glitrende til alle tider. I forbindelse med oksygen dannes det et tett og kjemisk motstandsdyktig kro . Plastbeholdere som lukter vondt eller er blitt misfarget av mat kan rengjøres med fuktig klut dyppet i eddik.


Vask innsiden av kjøleskapet . Unngå billige grove kluter, de passer best til rengjøring av baderomsfliser eller andre overflater som tåler litt. Produktet skal rengjøre , polerer og etterlate en beskyttende hinne. I tillegg har de et produkt med navnet Wproterrab. Bruk en klut som ikke loer. Vri klut- en opp i lunkent vann.


Gå over med tørr klut til slutt. Finn den oppvaskkummen som passer deg best, enten du ønsker en stor, liten, dyp eller grunn. Velg mellom en rekke design og materialer.


Plassbesparende design, enkel rengjøring , varig skjønnhet – dette er de viktigste fordelene med alle Dometics kummer av rustfritt stål. Plumbo rengjøring stålglans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg