fredag 22. juni 2018

Utenpåliggende downlight

Det er flere grunner til å velge utenpåliggende downlights. Kanskje det ikke er plass i taket for innebygde spotter, eller du har ikke noe ønske om store . Ramo venus cob 9w led lavtbyggende downlight børstet stål. Venus 9W lavtbyggende LED. Alle produkter i denne kategorien er utenpåliggende , så du slipper å lage hull i.

Belysning med innfelt downlights er en fin måte å belyse rom på. Bilde av GYRO IsoSafe DimToWarm 2x6W. Basert på denne informasjonen har vi konstruert en unik utenpåliggende downlight som er skreddersydd for det skandinaviske markedet. Bali er en serie fra Egger Licht.


Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av downlights som passer til ethvert rom i hjemmet. For innfelt- eller utenpåliggende montering. Armaturen er godkjent for montering mot normalt brennbart materiale og direkte mot isolering.

LED downlight og LED lavtbyggende downlights ifra ledende leverandører som SG, unilamp osv. Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Vi har store og små modeller av downlights , med eller uten LED. For utenpåliggende eller innebygd monter.


LED downlights IPkan brukes utendørs og på badet hvor det er påkrevd med LED downlights IP44. Stort utvalg på køkkenspots. Leveres i komplette enheter . I så fall vil du på denne siden kunne se det utvalget vi i Ledlyskilder kan tilby deg. Inntrukket lyskilde for mindre blending.


Kan monteres innendørs og utendørs. Qi DL Allround 360° er like fin. Downlight Qi DL Allround 360°. Lysstrålen kan vippes grader i alle retninger.


Armaturen kan dimmes til et . Gyro Surface er en utenpåliggende downlightserie.

I denne episoden av Tid for hjem brukte den kreative gjengen LED-striper og utenpåliggende downlights fra Lyskomponenter. Langs gulv og tak, bak de grønne . Utenpåliggende montering i tak eller direkte over takboks, er også tilpasset utenpåliggende. Innfelt LED- downlight i boks-utførelse med en, to eller tre lyspunkt. Light Box Soft 3-taklampen er en smart utenpåliggende downlight med spots som kan justeres, slik at man kan styre lysretningen med Light Box Soft og gi . En utenpåliggende downlight for steder der innfelt montasje ikke er mulig.


Armaturen har svært gode lysegenskaper med en mekanisk avskjerming på 45°. Produsent: ERCO Modell: Starpoint. W Sokkeltype: QTPrisen er pr stk, eks mva. Her er noen eksempler på utenpåliggende spotter som kan gjøre seg . Takket være deres moderne, reduserte formspråk tilpasser .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg