fredag 8. juni 2018

Phs opptak

Nedenfor finner du beskrivelse av hvordan du søker opptak til bachelor i politiutdanning og hvordan opptaksprosessen foregår. Kvalifiserte søkere til bachelor i politiutdanning vil bli rangert for opptak på bakgrunn av konkurransepoeng. Du kan selv gå inn på PHS sine egne hjemmesider for å se hva som er gjeldende opptakskrav.


Når opptaket reduseres til 5studieplasser per studieår er det ikke. Rektor ved PHS , Nina Skarpenes, sier skolen var forberedt på 720 . Usikker på hvordan du skal .

Når det gjelder søkertall fordelt på politidistrikter vil PHS formidle dette når . Jeg er i gang, eller har vært det en stund. Trener mest mulig allsidig . Regner med det er flere enn meg her. Ser for meg at vi kan komme . PHS er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politiet. Er dette noe jeg bør si i fra om ved opptak ? Er jeg loggført i politiets registre i såfall for hvor lenge.


Kan understreke et det ikke var noe amper stemning mellom.

Du konkurrerer om opptak bare på de studieønskene du registrerer. Uteksaminerte fra PHS som har stilling i politiet. Når jeg er har jeg tenkt å søke på PHS , hva ligger snittet på der? Nå har en forsker evaluert endringene i opptaket.


Litt drøyt krav kanskje som opptak til PHS for politihund. Politihøgskolen behandler selv alle søknader om opptak til studiene sine. PHS legger vekt på i vurderingen av person- lig egnethet ved opptak til utdanningen. Sentrale momenter ved opptakspro-.


Men forberedelsene til et redusert opptak iverksettes umiddelbart. PHS er stolt over å ha bidratt til en stor bemanningsvekst i politiet de siste . Les meir om søknadsprosessen og . Et ekstraordinært høyt opptak ved PHS har vært avgjørende for å få til dette, sier justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara . Karakter er dårligst og karakter er best, du kan maksimalt oppnå poeng og poeng er minimum for å kunne kvalifisere deg til PHS. Politistudenter og ledelsen krangler om nye opptakskrav. PHS , til det enklere, er feil vei å gå. Döderlein: Da satser jeg på det.


Takk for link Muskelsmurf. For å korigere litt så er det pull-ups som skal testes. Dette resulterte i at PHS kalte han tilbake på opptaksprøve .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg