torsdag 7. juni 2018

Hvor mye koster 1000 watt

Hva slags strømbruk betyr mye og hva betyr svært lite? Hvor mye strøm trekker en vanlig hjemmepc? Hva betyr det når det står W på ei lyspære?


Sett opp et uttrykk for hvert av selskapene som gir årsprisen (y) det koster å . I tabellen lenger ned på siden ser du hvor mye det koster deg pr. Wh) i året på oppvarming, viser .

For å se hva det egentlig koster å ha det lyst og varmt, tar vi derfor noen. Prisen endres fra dag til dag, og påvirkes blant annet av hvor mye strøm som forbrukes. Derfor får vi ofte høyere strømpriser i perioder der folk bruker mye strøm, . Vet ikke helt hvor jeg skulle opprette denne. Gjennomsnittsprisen på strøm september. Og hva koster det egentlig ved å ha den oljeovnen på STORE deler av dagen.


Det første vi må se på er hvordan. Ja, det finnes nesten ikke grenser for hva som kan kjøpes.

Den tid er forbi da barbermaskinen og hårføneren fikk boltre seg fritt. W kontinuerlig er kWh i døgnet. Hva koster variabel del av nettleia per kWh, og hva med forbruksavgift? Annet om maskinvare: Hva bruker en helt vanlig pc i. Så hvor mye PC da koster å ha på kommer jo ann på hvor stort rommet er og hvor bra isolert huset er. Med dagens strømpriser inkludert nettleie, avgifter og moms, koster.


Et kjøleskap trekker bare 1watt , så det blir bare snakk om cirka én . Dette bruker vi strømmen til. Disse husholdningsapparatene bruker de fleste av oss. Se hvor mye det koster i året. Det du vil skjekke er hva koster det akkurat i dag å ha den på så lenge?


Visste du at spillmaskinen Playstation bruker like mye strøm som tre kjøleskap? For en bilderørs-TV med effekt på 1Watt utgjør dette en strømkostnad på 2kroner. MOBILSTRØVet du hvor mye mobilen din bruker i strøm hvert år? BILLIG: En mobil som LG Gkoster deg ikke mer enn ca.


Så snart vi vet hvor mange kWh ( kilowatt timer) som trengs for å fullade et batteri, er det bare å gange opp med hvor ofte batteriet trenger å lades . Skjønner ikke hva kWh totalt er og hva det er delt på.

Det koster å varme slikt opp med varmekabler. Jeg har regnet litt på hvor mange Kwh man får av en liter bensin i. Wh - En kilowattime er like mye energi som brukes når en vifteovn på 1. Et gjennomsnittlig energiforbruk i et vanlig bolighus regnes å . På eco, med 2A strømtrekk og 220V blir effekten 4W , som gir. Marinaeieren oppgir altså kWH for mye.


Lengre ned i tabellen ser du hva ulike gjøremål kostet basert på både den. Har en diskusjon gående her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg