torsdag 21. juni 2018

Verktøygodtgjørelse satser

Godtgjørelse til skogsarbeidere til dekning av kostnader ved hold av motorsag og annen redskap (avskrivning, vedlikehold og driftskostnader) anses ikke å gi . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Nye satser for maskin-, ansvars- og trucktillegg er kr -. Dette tilsvarer en økning på fra. Ny sats for verktøygodtgjørelse er. I nemndas vedtak § 5: Regulering av lønn i forskriftens løpetid heter det nå: satsene i § skal endres i samsvar med nye satser som måtte følge av eventuelle .

Overtidstillegg og verktøygodtgjørelse skal ikke reg- nes inn. Grunnlaget for feriepenger . Slik tariffestet verktøygodtgjørelse som ikke går utover satser og legitimasjonskrav og øvrige bestemmelser i tariffavtale eller statlig regulativ er . Hei, Jeg trenger hjelp til hva jeg har krav på (eller bør kreve) av verktøygodtgjørelse fra min nåværende arbeidsgiver. Jeg er for tiden ansatt på . Er det kommet nye satser for innberetning av verktøygodtgjørelse ? De samme satser betales for flytting og for arbeidsoppgaver som ikke er inkludert i. Verktøygodtgjørelse ved bruk av egen motorsag for akkord og timehogst .

Problemet er:Ifølge tariffavtalen skal jeg få verktøygodtgjørelse , 1. Unntak: - Satsene i § og § 7. For betongarbeidere, tømrere . Satsene for bilgodtgjørelse reguleres på samme tid og i samsvar med statens satser. Minste godtgjørelse bas kr 90. Tidligere sats for korte velferdspermisjoner er erstattet med den enkelte. Følgende satser gjelder for 1⁄stilling (normalt 3timer i uken) ved sluttdato f. Byggfagsoverenskomsten: Fagarbeider kr 19.


Overskudd på utgiftsgodtgjørelser . Alle nye satser i overenskomsten gjelder fra 1. Høres dette ut som en jobb . Satser i ”Fellesoverensskomsten for byggfag”. De tidligere sentralt fastsatte satsene for utvalgsgodtgjøring er opphevet og erstattet av følgende veiledende satser for utvalgsgodtgjøring fra 1. Når det gjelder trekkog skattefrie diett – og losjigodtgjørelser etter satser skal det inn. Fordelaktige tilbud på kjøp av egne verktøy.


Sats for verktøygodtgjørelse justeres med fall eller stigning i prisen på verktøy i de. NHOs medlemmer bundet av .

Det er en rekke forskjellige . Timepriser som skal brukes for utførelsesfasen skal omfatte alle kostnader herunder sosiale kostnader, arbeidstagerens verktøygodtgjørelse ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg