torsdag 14. juni 2018

Trønder avisa sport

Trønder - Avisa er en dagsavis som utgis i Nord-Trøndelag. Error loading player: No playable sources found. Snakker ut: Andreas Holmberg (i midten), sports - og utviklingssjef i Levanger. Høydepunkter Åsane - Levanger. Se høydepunktene fra den elleville kampen mellom Åsane og Levanger som endte 3-3.


Hun pådro seg hjernerystelse i hendelsen.

Er du av typen som er svak for sport , men bare på skjermer og bare når vi vinner? Da er sannsynligvis værvarslet for helgen midt i blink med fyldig sportsdekning . Midtre Gauldal og Holtålen får ny nettleverandør (Foto: TrønderEnergi Nett). Lyst på en hektisk og spennende sommer i Nord-Trøndelags største mediehus? Steinkjer-Avisa for år sia: (Foto: privat). Siste nytt innen nyheter, sport , fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer fra.


LL Inntrøndelagen selger seg ut, mens den andre lokale eieren AS Nord-Trøndelag . Abonnementet løper til det blir oppsagt av deg. I samarbeid med Nord universitet og Tindved kulturhage er Trønder-TV utviklet med sikte på produksjon.

Vi trenger frilansere til sport , kultur, godtfolk og Filter. Foreninger og forbund - Sport - og friti…:. Trønder Distribusjon tilbyr morgendistribusjon til postkasser i Nord-Trøndelag til svært konkurransedyktige priser. Tilbyr også sortering og pakking. Avisa skriver at retten ikke er i tvil om at styrelederen lånte ut nesten millioner kroner til de to kompanjongene . Lokalnyheter fra Nord- Trøndelag.


ULLEVAAL STADION (Dagsavisen): - Petter Northug og jeg er venner,. Avisene har et papiropplag på 151. Avisa Sør-Trøndelag arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Norwegian debate about racism in sport.


John Arne Moen er ønsket som ny toppsjef i Trønderavisa -konsernet. Men Mausundpatrioten utelukker ikke at han takker nei til jobben og blir . De tillitsvalgte protesterer, men til ingen nytte. LO er fortsatt nest største aksjonær i selskapet. Petter kom hit for å få en god samtale med meg. Dahl mener sport har alle ingrediensene som trengs i en god historie.


Noen trøndere valgte bort lørdagen under Midtsommertravet og dro på tokt til andre baner. Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Reals møkkamann, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg