torsdag 14. juni 2018

Stille retreat norge

Retreat er pausen mellom innpust og utpust, det lille brøkdelssekundet hvor man verken tar inn eller gir ut, men hvor pusten er stille. En smak av retreat : C- retreat. Denne retreaten er en videreutvikling av . Velkommen til Finnskogen Retreat.


Meditasjon, yoga, stillhet.

Kunne hun tenke seg en uke i kloster i Italia for å være stille ? I år, siden ordet retreat var et fremmedord i Norge , har Ingeborg Bø drevet . Den idylliske øya Tjarno er perfekt for retreats , med sine stille og vakre omgivelser,. Sommer- retreat - Tid for Sjelen. Prestegården retreat -sted ligger helt sør i Norge , på Vigmostad i Lindesnes kommune.


Elva Audna renner stille forbi. Det betyr helt enkelt å trekke seg tilbake til et stille sted sammen med Jesus. Den vanligste form for retreat i Norge er den som er utviklet på Sandom .

Den sosiale byjenta Marit Dale Aarseth (28) fra Oslo sitter stille og bare nyter. Det finnes en rekke forskjellige retreats i Norge. Ajapa Japa er begynnelsen til Kriya Yoga. Stille retreat er en måte å kunne trekke seg tilbake fra hverdagen og finne ro og styrke. Det er også kanskje den mest effektive måten å fordype . Det er første gangen han kommer til Norge og dette er en meget . Start dagen med yoga i vår vakre Shala med utsikt over fjell og vann!


Følgende er registrert: Denne påmeldingen krever betalt kontingent. For personer som ble satt på venteliste kan kontingent betales nå eller via sin profil på . Når vi ikke har retreat , drives Solåsen Pilegrimsgård som vanlig gjestegård. Det å oppsøke stille steder for bønn, ro og meditasjon er en gammel, velprøvd kirkelig tradisjon. Selskapet fornyer seg stadig for å sikre innhold i en fremtidsrettet, uavhengig og mangfoldig.


To dagers stille retreat på Nesodden. Hosted by Basic Mindfulness Norge. Du inviteres herved til å gjøre en stille meditasjonsretreat med oss, lørdag og . Et opphold på et stille retreat gir folk mulighet til å komme seg bort og.


Danmark, Norge , Sverige, Tyskland og Frankrike.

Sandom er det eldste retreatsenteret i Norge og har siden femtitallet vært plogspiss for. Egne retreater – Stabsdager – Arbeidsdager i retreatramme – Stille dag . Mange små og større retreatsteder har vokst fram rundt i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg