fredag 29. juni 2018

Vanntett høyttaler

Den tåler at du holder den under vann i minutter, noe vi ikke klarer å se for oss når du . UE Wonderboom bærbar høyttaler. Man kan til og med ha bassengfester siden den er vanntett , og koble sammen opptil 1stykker for å dekke et helt . JBL Charge trådløs høyttaler (sort) - JBL Charge den ultimate, kraftige bærbare. Charge høyttaler er vanntett og kan tas med på enhver fest.


Har sugeproppfeste så den kan festes til glatte flater i båten eller på vannscooteren.

D Kan selvsagt også brukes overalt som vanlig trådløs høyttaler ! EDR Rekkevidde: m Batteri: 3. Vanntett oppladbar høyttaler med bluetooth som spiller bra. Se tilbud på bærbar høyttaler hos euronics. Europas største elektrokjede. Gjør en god og trygg handel i vår nettbutikk. Når du skal velge en vanntett høyttaler er det også viktig å sjekke at den . Oppdag serien vår med bærbare høyttalere , og ta med deg stilige, lette trådløse.


Og enda bedre: Den er vanntett.

Bluetooth- høyttaler med stereolyd og vanntett utforming. Den utmerker seg med vanntett konstruksjon (IPX-4-klassifisert) og . Snakker med Apple og Android-produkter. Når en høyttaler som er så liten, høres så bra ut, kommer du aldri til å gå noe sted uten den. SoundLink Micro er svært liten, svært vanntett og svært robust.


Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du. Flere modeller lages nå som støv- og vanntette slik at de ikke skal bli . ClipBlack, vanntett BT- høyttaler. Nyt musikk på stranden, i båten eller hvorfor ikke i dusjen? Liten, robust og nett IP65-klassifisert bluetooth- høyttaler.


Høyttaleren har sugekopper på baksiden så den lett . Den er også utstyrt med karabinkrok og avtagbar. Sjekk ut utvalget vårt i dag, og finn din nye trådløse høyttaler til hjemmet ditt. Om du vil ha en vanntett høyttaler , en liten og søt høyttaler, en svært . Perfekt når du er på farten. Spill av spotify eller wimp fra mobilen med god lyd!


Kjøp bluetooth- høyttalere og bærbare høyttalere direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Kjøp JBL XTREME BLACK BÆRBAR BT HØYTTALER hos Power. Norges raskeste nettbutikk!

Denne modellen er laget for å tåle fuktige miljøer, og egner seg godt f. Nå kan du nyte din favorittmusikk overalt i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg