tirsdag 30. september 2014

Frittstående dusjhylle

SIDELINE frittstående dusjhylle for plan, for hjørne, i polert krom. Smedbos dusjkurver ruster ikke, da de er lagd i massiv messing. Justerbare bein for sikker.


Produktinformasjon: Gir ekstra lagringsplass på badet og i dusjen Sikrer enkel tilgjengelighet ved oppbevaring av kosmetikk og pleieprodukter . I denne kategorien finner du dusjseter, dusjnaler, dusjforheng og dusjhyller for oppbevaring av shampooflasker og andre hygieneartikler.

Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett. Delbetaling og betalingsutsettelse. Sideline frittstående såpekurv. Alt baderomstilbehør finner du hos JYSK.


Stort utvalg sminkespeil, naler, toalettrullholder, dusjhyller og sminkeoppbevaring. Se utvalget og kjøp på JYSK. Opplev et enormt sortiment av baderomstilbehør!

Vi har alt fra tilbehør til dusj, toalett og servant, til oppbevaringsløsninger og avfallsbøtter. Transparent plastbelegg på oppheng. Frittstående baderomsmøbler. De frittstående møblene til Alape gjør det mulig å skape nye perspektiver på badet. GOBAD KABINA DUSJHYLLE , FIRKANT,SMAL, KROM.


Serien er laget i forkrommet messing og har en nydelig blank . Edition 4dusjhylle for montering i hjørne Produsert høyglans krom Dimensjon: B245xH17xL2mm. Hyllen er med trådkurver og kroker med god plass for shampo, balsam, dusjkremer . En stilren hylle med plass til mye oppbevaring. Hyllen har et pent skrog i hvit frostet akrylplast som på en effektiv måte skjule alle dusjproduktene i hyllen. HYlle i forKroMMeT Messing. Kan monteres frittstående fra gulv, med tetningslist eller tett mot gulv uten list.


Duschy dusjhylle med kroker under, men ikke bak. Dusjhylle Kabina Highline 100x10x2sort. DreamDay badekar er et moderne frittstående badekar av. DUSJHYLLER , SOKKELLIST, PROFILFARGER OG GLASSTYPER side - 43.


PureDay frittstående walk-in med skyvedør. Caravan Shop AS - Hylle toalettluke hvit til innside dør - Hvit. Dusjvegg for montering som frittstående sidevegg, eller for montering sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg