tirsdag 9. september 2014

Snurredass luktfri

Sanitærvæske til alle type toaletter. Vel egnet til camping, båt, tørrklosett og biologisk toalett. Forhindrer lukt og væskeoppsamling.


Hvilke erfaringer har dere i forhold til lukt ? Min erfaring med snurredass er på en hytte vi har pleid å leie.

Fjellhytte og snurredass innlegg 6. På tide med ny Dass innlegg 23. Valgets kvaler - har nå bestemt oss for snurredass ! Hyttedo med hjemmekomfort - Tu. Resten av sesongen viste den seg like enkel og luktfri som hvilken som helst vannklosett, selv om . De fleste hytteeierne er lite plaget med lukt inne i toalettrommet.


Snurredassen er kanskje den mest kjente.

Superdassen er et luktfritt alternativ og en videreutvikling av tidligere modeller med samme prinsipper. Forbedret dreiemekanisme - Grønn beholder gir høyere. Kjemikalietilsetninger skal bidra til et luktfritt alternativ og skal. Ved riktig bruk skal disse biotoalettløsningene med kammer være så godt som luktfrie. Foreldrene mine har hatt snurredass på hytta i over ti år nå, og har aldri.


Om du har plass nok under hytta er snurredass med kammer en renslig og bortimot luktfri løsning om det gjøres riktig. Vet ikke, men var borti en snurredass som på vinteren hadde fryst fast. En elektrisk vifte sikrer god ventilasjon i doen slik at lukt inne unngås. En ferie med mulighet for ekte natur og mer moderne aktiviteter. Klart det var dyrt, men den er luktfri og hygienisk, forklarer hun.


Dessuten er forbrenningstoalettene helt luktfrie. Oppsett: åpent kjøkken(komfyr(komfyr med kokeplater, gass), kjøkkenvifte, kaffetrakter(kaffetrakter), kjøleskap, fryser(1-59L),. Dette skal visstnok også øke kapasiteten på doen og bidra til mindre lukt.


Doen vil bli montert etter alle kunstens regler med tanke på lufting slik . Hydrogensulfid kjennetegnes ved en karakteristisk stikkende lukt av råtne egg. Slår jeg denne av så blir varmen bra, men da blir det selvfølgelig lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg