fredag 12. september 2014

Stent smerter

Min mann har satt inn stent og hadde et lite hjerteinfarkt. Når en person fortsatt har smerter etter å ha gjennomgått stenting , er det viktig å . Eg har også begynt å få smerter i armene slik som før stenten. For å holde kransåren åpen legges det ofte inn en forsterkning- STENT.


Ved smerter i arm eller lyske etter undersøkelsen anbefales Paracetamol.

Dette avhenger av et godt . Innsetting av stent - korte, rørformede metallarmeringer - i trange partier av. Elisabeth Raasholm Larby hadde sterke smerter helt fra første menstruasjon. Stentsmerter innlegg 21.


Flere resultater fra forum. Pasienten klager typisk over stillingsavhengige stikkende smerter i høyre hypokondrium. Diagnosen ble ustabil angina pectoris,og det ble lagt inn stent.


Jeg er kjent med at man kan ha uspesifiserte smerter i brystet.

Som regel vil det til slutt plasseres en stent der forsnevringen var for å. PCI (utblokking) er en teknikk som brukes for å utvide trange områder i hjertets kransarterier. Behandlingen blir brukt ved Angina Pectoris og hjerteinfarkt. Jeg fjernet idag en stent i urinlederen høyre side etter en nyresteinfjerning i urinlederen igår. De satte samtidig inn et kateter som også ble fje. Klemmende, pressende eller snørende smerter retrosternalt, ofte med.


Det betyr at man løser problemet med smerter ved gange, men selve. Dersom du får lagt inn en stent vil du får en ekstra blodfortynnende medisin . Klemmende smerter midt i brystet er typiske symptomer på angina pectoris. Dag fikk pasienten nye smerter og EKG-forandringer forenlig med.


Er det hjerteinfarkt er smertene kraftige og vedvarende, mer enn minutter, og. Utblokking av en kransåre (PCI) med innsetting av en stent. Hvordan stenter og ballongkatetre kan påvirke livskvalitet.


Smerte som du ikke kan forestille deg, sier 82-åringen Günter Preiss om hans . Smertene kommer når hjertet ikke får nok surstoff (oksygen). Noen ganger plasserer legen et lite metallrør, en såkalt stent , i kransarterien for å holde den .

Et tynt plastrør ( stent ) føres fra et innstikk i en pulsåre ved håndleddet inn i hovedstammen til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg