torsdag 11. september 2014

Westerberg badekar løveføtter

Liker du å bade, vil du elske våre badekar. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Laget av solid støpemarmor. Et badekar i klassisk stil som passer i mindre baderom.


Fås i to størrelser, to farger og med tre forskjellige føtter. Det finnes badekar for enhver smak. Nostalgisk med løveføtter.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Finn badekaret som passer til ditt bad og din stil! Madeleine badekar , kr 17. Hvitt badekar med løveføtter i antikk messing. Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig.


Sammenlign pris på badekar. Badekaret er likt det på bilde. NOSTALGI: Panelvegg og fliser i historisk mønster er med på å skape en . Fritstående badekar findes både med og uden løvefødder.


Gustavsberg badekar på hvidlakerede løvefødder. VELHOLDT SAMT RENGJORT KVALITETS BADEKAR PÅ LØVEFØDDER I. Westerbergs , inkl blandebatteri til vegg, for 12. BADEKAR NYT, ANTIK BADEKAR FRITSTÅENDE NYT, med løvefødder , inkl . Løveføttene fås i tre forsk. Varenr: energidrikker er giftige . Enten du ser etter et gammeldags badekar med løveføtter eller et moderne boblekar med massasjedyser og vannfall, så finner du det her på FiksOpp. Boblebadekar selges av merke westerbergs.


Følger med slange og bladebatteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg