mandag 22. september 2014

Fjerne riper i stålvask

Krem som fjerner små risser, rust og flekker på overflaten av kjøkkenvask i rustfritt stål. Kremen gir vaskens overflate en ren og silkematt glans etter påføring. Ikke benytt stålull eller skurepulver, dette kan lage riper på vasken. Les mer om rengjøring) Om ikke partiklene fjernes helt, vil problemet vende tilbake.


Skyll stålvask med vann, og tørk den med et håndkle.

Påfør en liten mengde mineralolje til en ren klut. Tørk et tynt, jevnt lag olje over stålvask. Regelmessig polering med en rustfritt stål pulver rengjøringsmiddel fjerner de fleste riper.


Følg med et tynt lag av mineralolje å gjenopprette vasken glans . Slik Fjerner Du Riper Fra Ditt Rustfritt Stålvask. Hva du trenger Rør i rustfritt stål har en tendens til å få bølgen til å slå på kjøkkenet. Vasken er stedet som samler.

Rustfritt stål synker kan se skinnende og holdbar når de er nye, men de er egentlig ganske delikat. Hvordan fjlig;erne en ripe fra stålvask. Pleiemiddel som kan fjerne små riper i overflaten på kjøkkenvasker i rustfritt stål.


Var innom en urmaker i dag, og fikk et genialt tips til hva jeg skulle bruke for å fjerne riper i børstet stål. En kjedelig og skrapt rustfritt stålvaske kan skinne av et ellers uberørt kjøkken. Selv om en rustfritt stålvaske er laget av et slitesterkt materiale, er riper.


Riktig rengjøring og vedlikehold av en rustfritt stålvaske. Grundig skylling må gjøres for å fjerne alle spor av blekemiddeloppløsningen fordi bleken kan få . Skrubb vasken i små, sirkulære bevegelser for å fjerne eventuelle riper. Skyll vekk pulveret rengjøringsmiddel og tørk stålvask med et . Slik fjerner du riper fra en rustfritt stålvask. Er du besatt av riper på din rustfritt stålvask ? De kan være stygg å se og risikerer å gi et forsømt utseende til hele . Rustfri stål til produksjon av kjøkkenvasker (uansett fabrikat) har en. Skuresvamper hardt og produkter kan lage riper i overflaten som du prøver å gjenopprette glans til en stålvask.


Finger— og håndavtrykk som nærmest er umulige å fjerne , og fartsstriper.

Bruk heller ikke grove mikrofiberkluter, som kan ripe opp overflaten. Den gode nyheten er at ikke-toksiske rengjøringsmidler kan fjerne mindre . Vanlig polering med en rustfritt stål pulver cleanser vil fjerne de fleste riper. Se også disse alternativene. Blanco Stål-fix Pleiemiddel til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg